OTKRIVENO GDE JE BIO PUTIN 11 DANA: Evo šta je čitao, šta je gledao i koji je jezik učio!

Naravno, sve su ovo pretpostavke šta je mogao da radi tokom ovih jedanaest dana, kako bi ulepšao sebi vreme i upustio se u neke stvari koje mu dužnosti u Rusiji možda nikada pre nisu dozvoljavale

  • 32

Cela javnost je bila uzburkana "nestankom" Vladimira Putina na jedanaest dana, pa su se isto tako mnogi zapitali gde je bio i šta je radio. Ruski zvaničnici nisu dali konkretan odgovor na ovakva pitanja, a teorije zavere zvuče apsurdno, tako da odgovor može biti mnogo jednostavniji nego što su mnogi danima nagađali.

Za svaku javnu ličnost koja je pod budnim okom svetskih medija ovaj "nestanak" može da doprinese da uživa kao nikada do sada. U prilog tome idu i ove razonode koje su Putinu možda ulepšale kratko povlačanje sa političke scene.

ŽIV JE PUTIN, UMRO NIJE: Procurele prve fotke, da li primećujete nešto na njegovom licu? (FOTO)

1.  Možda je čitao roman Lava Tolstoja, inače jedan od najdužih ikada napisanih romana? U pitanju je knjiga "Rat i mir" koja ima 478.458 reči, koju je Putin mogao da pročita ukupno 19 puta do pojavljivanja 16. marta.

2. Da li je možda igrao društvenu igru Riziko, pa usput razrađivao taktiku za svoje sledeće "pohode"?

3. Ili je pak vreme utrošio na spremanje ukrajinske supe koja je poznata u skoro celoj Evropi

4. Ruskom lideru je dosta prevoza uz stalnu pratnju svojih telohranitelja pa je jedna od razonodi možda bila vožnja ruskim vozom.

5. Nikada nije kasno da se čovek usavrši, pa je Putin možda slobodno vreme iskoristio kako bi naučio još jedan jezik, na primer nemački.

6. Da li je kvalitetno potrošio vreme na gledanje serije "Kuća od karata"?

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Naravno, sve su ovo pretpostavke šta je mogao da radi tokom ovih jedanaest dana, kako bi ulepšao sebi vreme i upustio se u neke stvari koje mu dužnosti u Rusiji možda nikada pre nisu dozvoljavale.

Bar su se tako dosetili razni korisnici društvenih mreža.

Šta vi mislite, gde je bio Vladimir Putin?

(Telegraf.rs / Izvor: themoscowtimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA