OVA MUSLIMANKA NUDI BEZGREŠAN SEKS: Naplaćuje ga 500 evra!

Prostitutka iz Velike Britanije nudi bezgrešan seks muslimanima i garantuje im da će oni prilikom odnosa sa njom ispoštovati šerijatski zakon

  • 21

Sa muslimankom Firuzom (25), koja radi kao prostitutka u Velikoj Britaniji, klijenti mogu da imaju "bezgrešan seks", ali za to zadovoljstvo moraju da izdvoje ukupno 470 evra.

Arapkinja Firuza postala je poznata jer nudi klijentima seks, ali da oni tim činom neće počiniti greh. Na taj način njeni klijenti zaobilaze strogi šerijatski zakon.

Reč je o tome da pre svakog odnosa ona pročita određeni tekst na arapskom, čime su ona i njen klijent u takozvanom privremenom braku. Novac za svoje usluge od klijenata uzima zapravo kao neku vrstu miraza. Kada sve bude gotovo, ona se razvodi od klijenta.

Svako ko poseti Firuzu i dobije njenu uslugu mora da sačeka tri meseca kako bi ponovno došao kod nje.

- Udam se za tebe i budemo u braku jedan sat, i dogovorimo se oko novca koji mi daješ. To je 400 evra za seks i još 70 za brak. Ako želiš da se ponovo sretnemo, možemo, ali tek za tri meseca - izjavila je 25-godišnjakinja o pravilima.

Dodala je i da je važno pravilo da mora uvek da se koristi kondom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nebojsa

    25. mart 2015 | 19:17

    Koristi rupe u zakonu :)

  • ACB

    25. mart 2015 | 16:04

    Hahahaha ''bezgrešan'' seks...To je vec poznato kod šija,taj brak na nekoliko sati i to,ali te radnje su u suprotnosti sa šerijatom!!!!

  • Feki

    25. mart 2015 | 18:17

    Za to što ona radi kaže se RAZVRAT.A takve osobe se zovu BLUDNICE a njima se zna mesto i na ovom a i na onom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA