U dečakovom grlu su pronašli pijavicu, a kad pročitate kako je dospela tamo, POZLIĆE VAM! (VIDEO)

Pijavica je narasla čak 7 centimetara i svaki put kada bi se uvila, blokirala je dovod vazduha, što je uzrokovalo gubljenje svesti kod dečaka

  • 3

Dečak Ksiabo Čijen (11) često se žalio na bol u grlu i vrtoglavice, sve dok se nije otkrio pravi uzrok njegovim mukama. U njegovom grlu je pronađena pijavica koja mu je rasla u vratu i izazvala gubljenje svesti kod deteta.

Devojci izvadili pijavicu iz nosa koja je tu bila mesec dana! (FOTO)

- U početku smo misili da ima grip jer se žalio na vrtoglavicu i upalu grla - rekla je njegova mama Ksiang Tung (33).

Lekari kineske provincije Sečuan su obavili pregled na rendgenu i bili zapanjeni onim što su otkrili. Dečak je zapravo pio vodu i tako progutao larvu pijavice koja je na kraju završila u njegovom respiratornom sistemu.

Sumnja se da je jednog dana posle škole zastao pored puta i pio vodu sa jezerca, koje služi farmerima za navodnjavanje obližnjih poljoprivrednih imanja.

Foto: Foter/Flickr/Bobinson K B Foto: Foter/Flickr/Bobinson K B

Pijavica je narasla čak 7 centimetara i svaki put kada bi se uvila, blokirala je dovod vazduha, što je uzrokovalo gubljenje svesti kod dečaka. Mali štetni organizam je izvađen iz dečakovog grla bez ikakvih komplikacija, a nesrećno dete se sada oseća bolje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr.

    6. april 2015 | 17:32

    Uh i mene hvata nesvestica na samu pomisao na pijavicu.

  • Scar H

    6. april 2015 | 22:54

    Pa zalosno je kad samo pomislim koliko mi bez veze prosipamo vode,a u nekim djelovima svijeta voda je dragocjenija i skuplja od nafte... Ovaj decak je jos i dobro prosao s obzirom na to sta je sve jos mogao da unese u organizam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA