OTKRIVENA MISTERIJA: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak! (FOTO)

Korišćenjem jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao kao dete

  • 8

Italijanski detektivi otkrili su kako je Isus Hrist izgledao kao dete na osnovu kompjuterske forenzike i najpoznatije svetske relikvije.

NAJVEĆE SVETSKO OTKRIĆE: Ovo je grobnica Isusa Hrista? (VIDEO)

Korišćenjem Torinskog pokrova, jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao tada.

Iz te fotografije su obrnuli proces starenja i kreirali su sliku kako je izgledao mladi Isus, smanjivanjem veličine njegove vilice, podizanjem brade i ispravljanjem nosa.

Tehnika koju su policajci iskoristili upotrebljavaju za kreiranje lica kriminalaca, uključujući i mafijaške bosove koji su već decenijama u bekstvu.

Foto: Italian police Foto: Italian police

Ova fotografija Isusa i metode koje se koriste da bi se stvorila biće predmet predstojeće emisije na italijanskoj televiziji.

Fotografija je napravljena u čast izlaganja pokrova u Torinskoj katedrali.

Foto: Italian police Foto: Italian police

Ipak, teško je dokazati da je Isus zaista izgledao tako u detinjstvu jer ni autentičnost pokrova nije dokazana.

Ona će biti izložena dva meseca a očekuje se milion posetilaca. Papa Franja bi trebalo d poseti i da se moli pred relikvijom 21. juna.

(Telegraf.rs / Izvor:independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Александар Џунић

    5. maj 2015 | 18:42

    Небулозе.

  • VAN

    5. maj 2015 | 20:09

    Isus Hrist je imao 33 godine u to vreme. Lik na pokrovu ne odgovara tim godinama, što dokazuje da to nije lik Isusa Hrista.

  • Tutor

    5. maj 2015 | 19:14

    Torinski pokrov je dokazani falsifikat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA