UČENIK GAĐA PROFESORKU U ZADNJICU: Novi hit na Fejsbuku zaludeo profesore i đake! (FOTO)

Stranica je prepuna realnih situacija sa časova koje su profesori od reči do reči preneli, a koje su svima mnogo duhovite

  • 9

Novootvorena stranica "Dnevna doza e-dnevnika" je na Fejsbuku izazvala potpuni haos! Nju je do sada lajkovalo preko 40.000 ljudi, a predstavlja mesto na kom se objavljuje šta profesori pišu o svojim učenicima.

DA LI JE OVA HRVATICA NAJVEĆI KRVOLOK NA SVETU? Smeje se dok ubija životinje i vodi sinčića u lov (FOTO)

Stranica je prepuna realnih situacija sa časova koje su profesori od reči do reči preneli, a koje su nama mnogo duhovite, ali neke su stvarno jezive - kao zapis da učenik olovkom gađa profesorku u zadnjicu.

Svrha ove stranice je isključivo humoristička, ali su neke beleške prilično šokantne, pa ne bi bilo loše da se malo zapitamo kako je zaista profesorima kada uđu u kabinet pun učenika koji se ponašaju kao u primerima navedenim ispod.

Pogledajte šta su sve nastavnici zabeležili:

Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pn

    11. maj 2015 | 17:34

    Znam da su učenici bezobrazni i da ovo uopšte nije uredu ali oplakao sam ovo "Idem na pivu" i "tvrdi da ima ebolu i ne može da čita"

  • Алекса

    11. maj 2015 | 18:44

    Идем на пиву и имам еболу!? Куку мајко, куку оче! Недостаје само још да ученик каже да га је одвукао зелини зрак у свемир.

  • Rastko Vuković

    11. maj 2015 | 19:49

    Zakonodavci su krivi. Zakoni o obrazovanju čine da za zaposlenje samo diploma ostaje važna, a zatim da svi koji hoće moraju i da završe i najteže škole. Zaboravlja se da je pravi intelektualizam uvek bio i biće elitizam. Umesto toga, liberalizuju se i izjednačavaju prava svakog sa svakim, pa postaje pogrešno razlikovati se. Svi pokušavaju da budu prosečni, ili bar malo lošiji od mediokriteta. Zato se i zona prosečnosti polako spušta. Ukratko, škola gubi svoju intelektualnu u korist socijalne crte, težeći još dalje da postane sklonište za dangube, i to sve samo zbog načina kako zakonodavci gledaju na obrazovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA