UPOZORENJE: Od ovih 23 bolesti i danas možete UMRETI iako svi misle da su izlečive! (FOTO)

Centar za prevenciju i kontrolu zaraznih bolesti objavio je mapu na kojoj su prikazani "najkarakterističniji uzroci smrti" u svakoj državi

  • 0

Večna lovišta nas sve čekaju, ali to ne znači da moramo da odemo bez stila. Kako kaže poznata izreka: "Na ovom svetu ništa nije sigurno, sem smrti i poreza". 

OD OVIH POSLOVA U AMERICI SE UMIRE: Ako idete na "Work and travel", izbegavajte ih!

Američki Centar za prevenciju i kontrolu zaraznih bolesti objavio je mapu na kojoj su prikazani "najkarakterističniji uzroci smrti" u svakoj od 50 država. Koristeći podatke dobijene od 2000. do 2010. godine, objavljeni su uzroci smrti koji se najviše ističu u poređenju sa uobičajenim načinima smrti u Americi.

Ipak, oni koji žive u Severnoj Dakoti koji su sada uplašeni zbog smrti izazvanih gripom ne moraju da paniče.

- Cilj mape je da na interesantan način započne razgovor i naglasi neke neobične stvari koje se događaju u društvu. Ako je nešto maltene nepostojeće u svim državama, ali se u nekoj državi pojave desetine takvih slučajeva, onda se te stvari mogu pojaviti na mapi - objašnjava jedan od autora istraživanja Francis Bosko za portal "Live Science".

Foto: Centers for Disease Control and Prevention Od ovih  Foto: Centers for Disease Control and Prevention

(Telegraf.rs / Izvor: Livescience.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA