OVO JE ROKI MILION: Maneken i reper preko dana, a noću postaje ozloglašeni gangster (FOTO)

- On je pet godina pod lažnim identitetom uspevao da se krije kao javna ličnost u Australiji, a internacionalno je bio poznat kao reper i model - navode iz policijske stanice Brent u Londonu

  • 3
 Foto: Instagram/rokymillion Foto: Instagram/rokymillion

Ben Fiberesima (30) iz Južnog Kilburna pre sedam godina je izašao iz zatvora, a zatim je promenio identitet. Policija je konačno uspela da mu uđe u trag i uhapsi ga.

Ben je bio uhapšen zbog utaje i posedovanja oružja pre sedam godina u Londonu. Platio je kauciju i pušten je na slobodu.

Istog momenta posle izlaska iz zatvora promenio je identitet. Dok je bio u bekstvu radio je kao foto model za poznatu modnu kuću Tom Ford, a snimao je i rep pesme pod imenom Roki Milion.

Svih tih godina živeo je raskošnim životom, dok policija nije saznala da je ponovo došao u London.

Detektivi su odlučili da mu postave zamku, pa su glumili lažne fotografe koji su došli da ga fotografišu. Uhapsili su ga na foto šutingu, u studiju u Kentiš Taunu.

 Foto: Instagram/rokymillion Foto: Instagram/rokymillion

Ovog meseca Fiberesima je proglašen krivim za dve pljačke, za lažno predstavljanje i za posedovanje oružja. Osuđen je na tri godine i devet meseci zatvora.

- Ovo svima šalje jasnu poruku da nećemo zaboraviti na nekoga ko je prekršio zakon i da ćemo istražiti sve moguće opcije kako bi pravda bila zadovoljena. On je pet godina pod lažnim identitetom uspevao da se krije kao javna ličnost u Australiji, a internacionalno je bio poznat kao reper i model. Sada mora da ispašta za svoje zločine - rekao je Pit Volis, detektiv policijske stanice Brent.

 Foto: Instagram/rokymillion Foto: Instagram/rokymillion

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA