HITLER JE OVO NJUŠKAO: Pogledajte gaćice Eve Braun (FOTO)

Donji veš Eve Braun je procenjen na vrednost od 7.500 dolara, a na njemu se nalazi i monogram koji vlasnici navode kao dokaz autentičnosti

  • 7

Antikvarnica u malom gradu Ohaja može da se pohvali novim predmetom, a to je donji veš Eve Braun. Ove gaćice su od francuske svile, a na njima se nalazi monogram "EB".

HITLEROVI POSLEDNJI SATI PUNI BLUDA: Eva Braun želi da bude lep leš i da popije otrov, a on...

Pitanje autentičnosti i dalje ostaje, a firma svojom cenom od 7.500 dolara sugeriše da se radi o pravoj stvari. Penzionisani major Čarls Šnajder (84) prodao ih je vlasniku "Mantikesa" u Elmoru Erniju Skarangu uz priču o poreklu nacističkih gaćica koja je tako očaravajuća, da bi svi voleli da bude istina.

Trenutno, ove gaćice poseduje vlasnik radnje, a za prodaju predmeta je saznao još pre nego što je otvorio svoju prodavnicu. On je zatim iskoristio ovaj veš boje breskve kako bi privukao što više kupaca.

Foto:elmoremantiques.com Foto:elmoremantiques.com

Major Šnajder je, takođe, poznat kao kolekcionar sa svojom internet-prodavnicom od 800.000 predmeta, od kojih su mnogi povezani sa Drugim svetskim ratom. Za gaćice tvrdi da ih je dobio od pripadnika američke vojske, a to je i napisao u svojoj knizi o "blagu Trećeg Rajha".

- Nije svako imao veš Eve Braun - rekao je Skarango i objasnio da je autentičnost sigurna s obzirom na kvalitet, monogram i dugmad.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA