Ova žena je otišla u grad u Italiji koji POKLANJA kuće. Prešla je 16.000 kilometara, a kada je stigla tamo doživela je ŠOK! (VIDEO)

Reč je o gradiću Ganđi na Siciliji čije su vlasti donele odluku da po ceni od samo jednog evra prodaju kuće. Nakon te vesti i žena iz Australije Tavija Meknatan odlučila je da "pazari" sebi idiličnu kućicu na . Prešla je više od 16.000 kilometara i stigla u Italiju, ali tamo ju je sačekalo iznenađenje

  • 9

Grad poklanja kuće! Zvuči i previše dobro da bi bilo istinito. Pisali smo ranije o gradiću u Italiji u kojem možete da kupite kuću skoro za džabe, odnosno po ceni od jednog evra.

KUPITE KUĆU U ITALIJI ZA SAMO 1 EVRO: Dobro ste pročitali, Italijani ih dele džabe!

Reč je o gradiću Ganđi na Siciliji čije su vlasti donele odluku da po bagatelnoj ceni prodaju kuće. Nakon te vesti i žena iz Australije Tavija Meknatan odlučila je da "pazari" sebi idiličnu kućicu na Siciliji.

Ona je prešla više od 16.000 kilometara i došla u Italiju kako bi kupila kuću za jedan evro. Ipak, tamo ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, Tavija je shvatila da će je kuća, koju je mislila da će je dobiti za jedan evro, morati da plati više od 15.000 evra!

Foto: Wikimedia/Azotoliquido Foto: Wikimedia/Azotoliquido

- Bila sam tamo nedelju dana. Kuće koje su na prodaju su u užasnom stanju. Trebalo bi ih srušiti pa igraditi nove. Takođe, za takse i poreze trebalo bi izdvojiti dosta novca - rekla je Australijanka.

Inače, Ganđi je mestašce sa 7.000 stanovnika, s pogledom na vulkan Etnu i smešteno je na brdu oko 120 kilometara južno od Palerma i sat vremena vožnje do obale.

Mesto nije popularno zbog prilično jakih zima, ali je zato lepo zbog mira i tišine. Kućice su sazidane sa debelim kamenim zidovima i malim prozorima kako bi se održala toplina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • TRI

    26. jun 2015 | 08:15

    Bolje da je dosla u Srbiju i kupila preduzece za 1 evro,otpustila radnike,i napravil a sebi gajbu sa pogledom na Avalu,Kosmaj,Kop....?

  • mirko

    26. jun 2015 | 00:04

    Pa to su i rekli prvi put

  • Johny

    26. jun 2015 | 10:27

    Bar je videla Siciliju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA