≫ 

IMALA FOBIJU OD ODLASKA U WC: Osam nedelja nije išla, a onda se desilo nešto tragično!

Tinejdžerka se dugo žalila na bol između ramena i lopatice, međutim, njen stomak je bio ravan, bez bilo kakve otečenosti ili promene u obliku

  • 1

Emili Titerington (16) je patila od strašne fobije zbog koje nije mogla da ide u toalet čak osam nedelja. Ovo je prouzrokovalo "vezivanje" creva i pomeranje organa, zbog čega je na kraju preminula.

Zapušila joj se WC šolja. Kada je videla šta je uzrok tome, zanemela je (VIDEO)

Njen život je mogao biti spasen, međutim, Emili je odbila bilo kakvu medicinsku pomoć. Svi njeni simptomi su dugo ukazivali na "zadržavanje stolice" u organizmu, koji su svojstveni kod dece.

Mrtvozornik je naglasio da je smrt mogla biti sprečena da su Emili prepisani laksativi i da je dozvolila doktoru da pregleda njen stomak.

Nakon obdukcije je utvrđeno da je došlo do "proširenja debelog creva", a problemi sa crevima su je mučili veći deo života, pored blagog autizma od kojeg je bolovala.

Ona se dugo žalila na bol između ramena i lopatice, međutim, njen stomak je bio ravan, bez bilo kakve otečenosti ili promene u obliku.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA