PROBUDIO GA JE JEZIV BOL U GLAVI, a ono što su mu izvadili iz uha ŠOKIRALO JE I LEKARE! (FOTO)

Lekari su rekli da nikad u svojoj karijeri nisu videli ovako nešto!

  • 5
Foto: KATV/Angela Botti Foto: KATV/Angela Botti

Tinejdžer Grant Boti (14) iz Arkanzasa je imao stravično iskustvo kada je počelo da ga boli uho tokom noći. Dečaka su bolovi probudili iz sna, a agonija je trajala do jutra sledećeg dana.

Ono što se nalazi u uhu ove žene je jezivo (VIDEO)

On je potražio pomoć od svoje mame, a dok joj je objašnjavao o kakvom problemu se radi, osetio je da se nešto pomera u njegovom uhu. Pokušao je da izvadi ono što mu je smetalo, a kada je ugledao ono što je bilo u njegovom organizmu, šokirao se.

Foto: KATV/Angela Botti Foto: KATV/Angela Botti

Stonoga duga 10 centimetara se nalazila u njegovom organu. Njegova majka je stavila odvratno stvorenje u plastičnu kesu, a dečaka odvela u bolnicu.

Lekari su rekli da nikad nisu videli ovako nešto. Stonoga je prozrokovala ogrebotine i povrede njegove bubne opne i ušnog kanala. Na sreću, dečak neće imati nikakave posledice posle ove nezgode.

Foto: KATV/Angela Botti Foto: KATV/Angela Botti

Nikom nije jasno kako se stonoga uopšte stvorila u njegovom uhu, ali se sumnja da je dečak "pokupio" stvorenje kada je išao na plivanje.

(Telegraf.rs/ Izvor: creepybasement.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA