Mačka joj je lizala lice, a onda se desilo nešto što joj je UNIŠTILO ŽIVOT!

Devojka je mesec dana išla po lekarima i pokušavala da razreši zašto je ostala slepa, međutim, doktori nisu imali odgovor na njen problem

  • 13

Svi vlasnici mačaka veruju da je lizanje i takozvano ljubljenje sa njima bezazleno, ali oni samo nisu upoznati sa posledicama. Naime, Dženis Valters iz SAD se probudila jedne noći i shvatila da je izgubila vid zbog mačije pljuvačkeOna joj je dospela u oko i iznenada je oslepela.

Leteli su avionom, a onda im se u kabini pojavio neko koga sigurno nisu očekivali! (VIDEO)

Mesec dana je obilazila lekare i pokušavala da razreši zašto je ostala slepa, međutim, doktori nisu imali odgovor na njen problem.

Međutim, kada je rekla da joj je mačka polizala lice, neposredno pre spavanja, oni su shvatili da je u pitanju slepilo izazvano bakterijskom infekcijom.

Inače, bolest se prenosi preko mačje pljuvačke, ugriza, ogrebotine ili krzna i uglavnom su podložna deca te mоže dоvеsti dо slеpilа i drugih teških oboljenja.

Doktori savetuju dа se rukе operu nаkоn igrаnjа sа kućnim ljubimcima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sunce

    8. jul 2015 | 19:12

    Ja, i moj mačor spavamo zajedno.Jos mi se ništa nije desilo. A veterinar mi je rekao da mačka ima manje bakterija u ustima od čoveka.

  • Milica

    7. jul 2015 | 19:38

    KOja je to bakterija, pa da poverujemo!

  • igo

    7. jul 2015 | 23:29

    pa nije to pas da ga ljubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA