PROVALIO JE DA GA ŽENA VARA: Onda je uzeo baštenske makaze i našao švalera

Šokiraćete se kad budete saznali šta je uradio ovaj japanski bokser kada je saznao da ga žena vara

  • 12

Jedan japanski bokser je otkrio da mu je žena neverna i reagovao na najekstremniji mogući način. Pronašao je čoveka s kojim ga je njegova draga prevarila i odsekao mu penis baštenskim makazama.

DAJ PARE, INAČE TI GA OTKIDAM! Pogledajte kako ova žena uteruje dug (VIDEO)

Kako prenosi “Japan Today”, sve se dogodilo pre dva dana u Tokiju, kada je Iki Kodukai (24), inače bokser, na silu ušao u kancelariju svoje 42-godišnje žrtve, zadao mu seriju udaraca, skinuo pantalone i odsekao mu penis baštenskim makazama.

Iki se posle toga zadržao na mestu zločina do dolaska policije. Rekao im je da je odsečeni penis bacio u klozetsku šolju i povukao vodu, a nakon toga je uhapšen.

Policija je potvrdila da je nesrećnom 42-godišnjaku penis odsečen, a čovek je prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć i nije u životnoj opasnosti, iako je izgubio mnogo krvi.

(Telegraf.rs / TheLadBible)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dava

    15. avgust 2015 | 12:28

    Zasto njemu? Zasto zenu nije kaznio socnim razvodom? Zbog budale upropastio svoj zivot i karijeru.Nije mi jasno ne bitno o kome je rec, uvek kriv ljubavnik ili ljubavnica?! A ne oni sami.sta bre ja imam sa njim, moja zena meni stavila rogove ne ljubavnik

  • Ja

    15. avgust 2015 | 12:30

    Hahahah..kralj :D

  • L.Lj.;-)

    16. avgust 2015 | 00:58

    Kakva glupost, odsekao njemu, ko zna možda je još neki u opticaju .... šta bre ima sa njim nek raspravi sa ženom, nije on nju silovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA