U ovom restoranu možete da jedete voće SA GOLIH ŽENA! Evo gde se nalazi (FOTO)

Među komentarima na društvenim mrežama ljudi su navodili da se radi o preziru prema ženama i podržavanju iskorišćavanja drugog pola, kao i kulture gde su žene predstavljene kao objekti

  • 0

Bar u Sidneju je izazvao bes javnosti jer se u njemu žene koriste kao poslužavnici i posude za voće. Na njima se serviraju različiti plodovi, a fotografije ove nesvakidašnje ponude su osvanule na društvenim mrežama i pokrenule brojne diskusije.

SKROZ GOLE FRIZERKE ŠIŠAJU U OVOM SALONU: Evo koliko košta da vas srede ove SEKSI DEVOJKE bez ičega na sebi!

"Kruz bar" je za otvaranje organizovao žurku sa tropskom temom, a zatim podelio na Tviteru i Fejsbuku slike na kojima žene leže nage prekrivene voćem.

- Fantastična noć je zvanično lansirana u javnost. Sutra stiže još slika - napisali su na svojoj Fejsbuk stranici.

Međutim, nisu se svi složili sa tim da je ova noć bila tako "fantastična i neverovatna", kada su videli slike ovih žena kao živih poslužavnika.

Mnogi su u svojim komentarima na društvenim mrežama navodili da se radi o preziru prema ženama i podržavanju iskorišćavanja drugog pola, kao i kulture gde su žene predstavljene kao objekti. Među kritikama su i komentari "odvratno" i "bolesno".

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA