Beskućnica sa bebom ga je zamolila za pomoć, a onda je ovaj policajac uradio nešto neočekivano!

Fotografija mladog policajca Čea Etkinsona je na Fejsbuku za samo nekoliko dana skupila 14 hiljada lajkova, a sve zbog neverovatno humane stvari koju je uradio

  • 7

Potez američkog policajca Čea Etkinsona oduševio je svetsku javnost. Naime, u predvorju policijske stanice u Merilendu pojavila se gladna beskućnica sa jednogodišnjom ćerkom gde je došla da prijavi porodično nasilje zbog kojeg je završila na ulici, a onda joj je Če pomogao na način na koji se sigurno nije nadala.

IMA 51 GODINU, SPAVA NA ULICI I JEDVA PREŽIVLJAVA: A zbog OVOGA je postao internet senzacija!

S obzirom da je najbliža rodbina ovoj mladoj ženi smeštaj mogla da obezbedi tek za nekoliko dana, što znači da bi ona do tada sa malim detetom spavala na ulici, policajac Etkinson odveo ju je do obližnjeg hotela, platio joj sobu i kupiio hranu i piće.

Nakon toga je Etkinson izjavio da nije uradio ništa posebno, već da je višak novca koji je imao iskoristio da majci i njenoj ćerki pruži krov nad glavom.

- Morao sam da pomognem devojčici u nevolji - rekao je Etkinson za WUSA9.

Majka i ćerka su na kraju pronašle smeštaj kod rođaka, a fotografija mladog policajca na Fejsbuku je u samo nekoliko dana skupila 14 hiljada lajkova.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jelena

    5. septembar 2015 | 23:21

    Svaka cast!Vratice ti se,jer dobra dela kruze univerzumom!

  • gaga

    6. septembar 2015 | 07:27

    on od plate koju primi ima i viska.kod nas ovako nesto nije moguce jer mi viska novca nemamo.jedva se i mi prehranjujemo.u svakom slucaju humano, nema sta.

  • zdravko

    7. septembar 2015 | 04:39

    Zaprepastio sam se u New Orleansu na autobusnoj stanici kad je jedna mlada zena otvorila novčanik na ulici i platila nepoznatom beskućnika za kartu! Riskirajući tako vlastitu sigurnost! Dakle dobrih ljudi ima svugdje! Samo ne treba gubiti nadu i vijeru u ljude!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA