ON JE GINISOV REKORDER: Istetovirao je 203 lika iz serije ''Simpsonovi'' na svom telu! Pogledajte mu leđa (VIDEO)

U kategoriji ''Najviše tetovaža likova iz jedne animirane serije'' ovaj Australijanac je rekorder. Njegova leđa su cela prekrivena likovima iz crtaća

  • 6

Odavno je ''Ginisova knjiga rekorda'' postala zbirka raznih čudaka. Australijanac Majkl Bakster (52) je definitivno jedan od njih, koji je u njoj zahvaljujući tome što na svom telu ima ukupno 203 istetovirana lika iz čuvenog crtaća ''Simpsonovi''.

IMALA VIŠE OD 200 TETOVAŽA: Umrla najtetoviranija žena na svetu! (FOTO)

U kategoriji ''Najviše tetovaža likova iz jedne animirane serije'' on  je rekorder. Njegova leđa su cela prekrivena likovima iz crtaća.

Počasno mesto i najviše prostora zauzimaju, naravno, glavni junaci Homer, Mardž, Lisa, Bart i Megi. Potrošio je preko hiljada dolara da bi ostvario svoj hir, a tetoviranje celih leđa trajalo je više od pet dana.

- Želio sam da uradim jedinstvenu tetovažu, koju niko drugi nema i koju niko drugi neće ni pomisliti da uradi. Naravno, veliki sam fan ''Simpsonovih''. Volim tetovaže, kao i moji unuci - rekao je Bakster.

Nova, 27. sezona sezona “Simpsonovih” počinje 27. septembra na Foxu.

U narednom videu pogledajte tetovaže ovog svetskog rekordera:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA