PISMO MUŽA FOTOGRAFU KOJI JE FOTOŠOPIRAO TELO njegove žene je ganulo ceo svet!

Amerikanka iz San Antonija Viktorija Karolin Haltom uradila je set fotografija jednoj ženi koja je tražila da ona te slike kasnije obradi u fotošopu i ukloni joj sve nedostatke. Album sa fotografijama je poklonila mužu, a Viktorija je nakon toga dobila vrlo zanimljiv mejl

  • 5

U vreme kada je počinjala da radi kao fotograf, Amerikanku iz San Antonija Viktoriju Karolin Haltom  angažovala je jedna gospođa četrdesetih godina sa namerom da Viktorija uradi seriju njenih seksi fotografija, kako bi malo začinila stvari u spavaćoj sobi.

MUKICA: Hteo je da uhvati Ajfelov toranj, a postao je hit na internetu! (FOTO)

Ona je tražila od Viktorije da sve njene nesavršenosti sredi u fotošopu - sav celulit, strije, salo i bore. "Želim da nestanu", rekla joj je i Viktorija je to i učinila. Nakon što je gospođa poklonila album svom mužu, Viktorija je od dotičnog gospodina dobila fenomenalan mejl koji je odlučila da prekoe Fejsbuka podeli sa svetom.

Prenosimo njen post u celosti:

"Želim da vam ispričam o jednom slučaju kad sam gadno zeznula. Bilo je to kad sam tek počinjala i jedna gospođa u 40-im godinama angažovala me je da je snimim u jednom prekrasnom hotelu u San Antoniju, Bila je raskošna, prekrasna žena. Držala sam da izgleda poput boginje, ali poput većine žena, imala je zahtev.

ZVEZDA GRANDA PRE I POSLE SILIKONA: U kom izdanju vam se više sviđa? (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogledala me pravo u oči i rekla mi: "Želim da fotošopirate sav moj celulit, sve moje crvene strije, svo moje salo i sve moje bore. Neka nestanu. Želim da se osećam prekrasno bar jednom u životu."

Učinila sam kako je tražila. Sat i po sam je snimala u mnogim pozama. Otišla sam kući, učinila da sve strije nestanu, izgladila svaku tačku celulita, svaku boru. Učinila sam od nje ono što svaka žena sanja da bude.

Kad je stigao Božić i nakon što je poklonila mužu prekrasan ručno izrađeni album sa oko 30 njenih fotografija, ja sam primila ovaj vrlo STVARNI email", piše Viktorija.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Zdravo Viktorija,

Ja sam muž (ime gospodina, kao i žene koju je slikala nije objavljeno). Pišem vam jer sam nedavno dobio album s fotografijama moje žene koje ste snimili. Ne želim da mislite da sam na bilo koji način ljut na vas, ali želim nešto da podelim s vama da razmislite.

MOMAK JE ZAMOLIO LJUDE NA INTERNETU DA MU FOTOŠOPIRAJU RIBU: Možete samo da zamislite šta se potom dogodilo! (FOTO) (GIF)

Moja supruga i ja smo zajedno od kada smo imali 18  godina i imamo dvoje prekrasne dece. Imali smo tokom života mnogo dobrih i loših razdoblja i mislim, zapravo ZNAM da je moja supruga htela da napravi te slike da malo "začini stvari".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ponekad se žali da  mi je sigurno neprivlačna i da me ne bi krivila da nađem neku mlađu. Kad sam otvorio album koji mi je poklonila, srce mi je puklo. Te slike, mada su prekrasne i vi ste očigledno vrlo talentovani, na njima nije moja supruga. Učinili ste da sve nene "mane" nestanu i mada sam siguran da je to tačno ono što je tražila od vas da učinite, time je nestalo sve što čini naš život.

Kad ste uklonili njene strije, uklonili ste dokumentaciju o mojoj deci. Kad ste joj uklonili bore, odneli ste dve decenije našeg zajedničkog smeha i naših zajedničkih briga. Kad ste joj uklonili celulit, oduzeli ste joj njenu ljubav prema pečenju i svim poslasticama koje smo pojeli tokom godina. Ne pišem vam ovo da biste se osećali loše, vi radite izvrstan posao i to shvatam.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

OVE LEZBIJKE SU NAJNOVIJA SENZACIJA NA INTERNETU: Biće vam lepo kad shvatite zašto! (FOTO)

Pišem vam zapravo da vam zahvalim. Kada sam video te slike shvatio sam da zaista ne govorim svojoj supruzi dovoljno često koliko je VOLIM i obožavam je upravo takvu kakva jeste. Toliko to retko čuje da je stvarno pomislila da su te fotošopirane slike ono kako ja želim da ona izgleda. Moram da budem bolji i do kraja svojih dana ću je slaviti u svoj njenoj nesavršenosti. Hvala vam što ste me na to podsetili, završio je mejl suprug.

Na svom profilu na Fejsbuku Viktorija se potom obratila svim damama kojima je poručila da može da fotošopira praktično sve.

"Ali podstičem vas da dva puta razmislite koliko izmena želite. Oni koje volimo cene nas i obožavaju upravo onakve kakve jesmo. Ovaj je mejl je 100 odsto autentičan i plakala sam od osećaja krivice narednih šest meseci svaki put kad bih ga pročitala. Apelujem na vas da prihvatite sebe takve kakve jeste!

I za slučaj da nemate nikoga ko večeras može da vam kaže koliko ste lep "TAKO STE PROKLETO LEPE!!!!”, završava svoj emotivni post na Fejsu Viktorija.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • miami

    19. oktobar 2015 | 16:42

    Samo da je lik u email-u napisao "pecenje" :)

  • Pavle Šumadinac

    19. oktobar 2015 | 19:14

    Ma idi rasplaka me...! ;)

  • Isko

    20. oktobar 2015 | 09:08

    Deco,kada je ljubav prava sve ostalo nije bitno. Žena i ja smo u braku 30g, naravno da je bilo i problema, ali ona je meni i dalje privlačna i lepa, toliko da su sve ostale nedostojne toga da se taj odnos pokvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA