OTKRIVENA TAJNA KEOPSOVE VELIKE PIRAMIDE: Naučnici pronašli misterioznu toplotu u piramidama Gizi (FOTO)

- Još uvek ne možemo sa sigurnošću da objasnimo ovakve anomalije, imamo puno pretpostavki kao što su prisutnost šupljina iza površine odnosno unutrašnje struje vazduha - objašnjavaju iz Ministarstva za antikvitete

Komentari

  • Gradjanin

    10. novembar 2015 | 22:25

    Ispod svake piramide postoji podzemni vodeni tok, uključujući i onu u Bosni, u Egipatskim je pronađen i radioaktivni pesak, a jedna je i - eksplodirala!!! Navodno ju je pogodio meteor... Ako se uzme u obzir postojanje drevnog nuklearnog reaktora Oklo koji je po snazi jači od svih današnjih nuklearnih reaktora zajedno za dva reda veličine koji i dalje zbunjuje naučnike svojim savršenim dizajnom, i tragovi vode u piramidi, kao i borne kiseline... pa sve postaje sasvim jasno... mada i to sa orgnonskom energijom nije tako nemoguće... pogotovu ona vunena vlakna nađena u blokovima.. a na kamenu tragovi motornih alata u ogromnim količinama i to komjuterski vođenih alata! Tu treba pogledati radove čuvenog fizičara Alvareza na temu piramida, ali to je tako bilo daleko od tadašnjih shvatanja istorije... U svakom slučaju, piramide su nekakve mašine, a Egipćani su samo žvrljali po njima... Pogledajte staro-rimske rudnike u Španije gde su čitave planine sravnjene sa zemljom - zaboravili da nam kažu šta su sve Stari Rimljani imali od tehnike i tehnologije, ali ostale su freske u Pompeji... Najinteresantnija je prevara vezana za meke bakarna dleta – istina je potpuno drugačija, dobro obrađena bronza je tvrda kao i čelik, ali ne rđa i mnogo je lakša, a gvozdeno doba je nastalo kada im je nestalo kalaja! Egipćani nikada nisu oskudevali u bronzi pa na gvožđe nisu ni prelazili, ali su u piramidama nađeni i čelični ekseri, verovatno rimski. Pronađeni egipatski bronzani mačevi su zaprepašćujuće tvrdoće i elastičnosti, nedostižne čeliku, koji je ili tvrd ili elastičan, ali nikada oba istovremeno! Pitam se da li pisci naučne fantastike znaju nešto više ne mi danas!? Sećate se zvezde smrti i energetske stanice na samoj planeti... tada Oklo nije bio otkriven, ali je ipak jako dobro opisan u knjizi... Što se tiče dizajna, manje više jasno je šta su piramide, samo nije jasno za šta im je trebala tolika energija i kako su je distribuirali!

  • draleRS

    10. novembar 2015 | 15:20

    toplota dolazi jer su se u te tajne prostorije uselili sirijci i zele sad da piramide lagalizuju i prepisu na sebe

  • Ziloxy

    10. novembar 2015 | 14:57

    Toplota dolazi od orgonske (tako je vi na planeti Zemlji zovete) energije. Energija koja stiti ljude na planeti Zemlji, a njenu upotrebu su uveli vanzemaljci (jedna grupa) u saradnji sa ljudima svesnim da se njihovim postojanjem na planeti Zemlji ona unistva jer postoje ljudi razlicitih misljenja po pitanju daljeg razvoja civilizacije. Jedan od najvecih sakupljaca orgonske energije je i planina Rtanj koja se nalaz u Srbiji. To je razlog zasto je Srbija kroz vekove bila u centru paznje i sto Srbi nikad nisu pali pod ruku zlim ljudima planete Zemlje, onima koje vi nazivate Iluminati.

  • Sarkazam?

    10. novembar 2015 | 14:03

    Tutankamon uveo centralno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA