OVAJ STAN KOŠTA 54 MILIONA EVRA: Nalazi se u Dubaiju, razbolećete se kad vidite šta sve ima! (FOTO)

Po tako visokoj ceni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu "najskupljeg stana UAE". Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru

  • 10
Foto: omniyat.com Foto: omniyat.com

Ukoliko želite ekstra luksuzni stan, onda je najbolje da ga potražite u Dubaiju, jer je to tržište bogato nekretninama, čije cene neprestano rastu. Uz visoke cene ide i ekstravagancija koja postaje, takođe, sve viša.

ŽELITE STAN U SRBIJI ZA 7.000 EVRA? Nije prevara, ali ima samo jedna začkoljica...

Međutim, ukoliko tražite baš u Dubaiju ultra luksuzni stan od 54 miliona evra, on će biti dostupan za kupovinu za dve godine.

Po tako visokoj ceni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu "najskupljeg stana UAE".

Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru, koji čine sedam spavaćih soba i osam kupatila, galerija, teretana, kancelarija, parking mesta i prostor za radnike, a ostatak je prostor za balkon i bazen. Takođe, u ovu cenu je uključen i pogled na Dubaji Marinu.

Foto: omniyat.com Foto: omniyat.com

Inače, Palm Jumeirah je stambeni kompleks sa 25 spratova i 90 luksuznih rezidencija, pri čemu je 40 posto stambenih jedinica prodato.

Foto: omniyat.com Foto: omniyat.com

Zajedničke pogodnosti su zatvoreni i otvoreni bazen, teretana i spa centar, bioskop, loža za ljubitelje cigara, salon lepote i jahting klub.

Foto: omniyat.com Foto: omniyat.com

Ukoliko ste samo zainteresovani za kupovinu ovog stana, moraćete da budete strpljivi. Prodaja se vrši samo na osnovu pozivnice.

Foto: omniyat.com Foto: omniyat.com

Inače, ovaj prostor dizajnirao je njujorški arhitekta Mišel Aboud, libanski pejzažni arhitekta Vladimir Đurović i Super Potato iz Japana, dok su za izgradnju odgovorni Omniyat i Drake & Scull International.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    17. novembar 2015 | 23:06

    Имао сам један такав и брзо хга продао - ко то да чисти...:)

  • Nn

    18. novembar 2015 | 00:09

    Najbolje da sve pare dam za stan

  • BeoGrad

    17. novembar 2015 | 23:34

    Eh kad oni vide nas Bg H2O nas skadar na bojani videce oni da to nije nista a cek mi jos nismo to izg. steta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA