PRISTUP TI JE BUĐAV, FRAZE SU TI OTRCANE: Ovako je devojka uzvratila Sarajliji koji je zapalio internet objašnjenjem zašto je sam!

"Sve te dobrice kojima "svaka dlaka smeta" samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake devojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lepa reč gvozdena vrata otvara..."

  • 39

Student Filozofskof fakulteta iz Sarajeva, koji je podelio svoje nezadovoljstvo devojkama sa svojim prijateljima na Fejsbuku, dobio je odgovor od jedne revoltirane devojke.

STATUS OVOG DEČKA NA FEJSBUKU IMA VIŠE OD 7.500 LAJKOVA: Objasnio je zašto NEMA devojku (FOTO)

Naime, njegov status su preneli portali širom regiona, a ujedno je bio i glavna tema na društvenim mrežama.

NJEGOV STATUS NA FEJSBUKU STE PROČITALI: Ali niste videli šta nam je SADA svima poručio! (FOTO)

Devojka koja je bila revoltirana njegovim stavovima, rešila je da uzvrati istom merom i stala je u odbranu devojaka i žestoko je iskritikovala muškarce.

JA SAM ŽENSKO, ALI DEČKO JE ZA SVE U PRAVU: Evo kako su još dame reagovale na status "Zašto nemam devojku" koji je zapalio internet

Njen status vam prenosimo u celosti:

"Kukaju ovih dana momci po Fejsbuku, forumima i otvorenim pismima kako niko neće fine i sve traže samo provod i pare. Nijedna neće u biblioteku, pozorište, sve bi na splavove i kafane, pa jadni fini, kulturno uzdignuti momci nemaju više gde da pronađu devojke.

E pa da vam ja kažem ko su ti "fini". To su oni što još uvek smaraju devojke otrcanim forama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi koji se celog života kriju u udobnosti poznatog okruženja i ne preduzimaju nikakve rizike.

Optužuju devojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, fetiširaju nad nevinošću i doživljavaju žene kao objekte svojih fantazija. Prilaze lepim i ružnim... prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterijuma i istinske naklonosti, pa gde upali.

Smeta im što žene piju u kafanama, pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju. Dragi momci, sve na svom mestu - u kafanu se i ide da se izbaci stres, da se pije, peva, igra, upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim nedeljnim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš šre da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim radnim danom, nego one što se ne provode.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve te dobrice kojima "svaka dlaka smeta" samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake devojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lepa reč gvozdena vrata otvara...

Jedan takav fin zamalo devojku da udavi. Dobrica, ćutljiv, donosi cveće, recituje poeziju, vodi u pozorište, pa onda bam - ispade psihički nestabilan. Stisnuo je sa obe ruke oko vrata svom snagom.

Neće sine tebe žene ne zato što si dobar i fin, nego zato što si dosadan, buđav ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje praistorijsko, deluješ kao psiho, a da se ne lažemo, verovatno i nisi nešto zgodan.

Svi vi dobri i fini, što kukate na celi svet i tražite opravdanje za svoje neuspehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesrećnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni - zato ste i sami!".

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pedja

    12. novembar 2015 | 23:43

    Amazonko, nije sve tako kako ti se vrti po glavi. Izlivi tvojih kombinacija nisu svakodnevnica, zakoci i ne brani zenski svet, nego pogledaj oko sebe realnim ocima. Znam da znas, ali zasto tako ostro prema momku koji nije takav šonja kakvog si ga opisala, a ti bi nekog mačo tipa koga bi isto tako ispljuvala da se oglasio. Uvek imate kritike kakav god da se pojavi, a u sebi mislite ono sto ne smete da izjavite. Zene u danasnje vreme zele novac, sex, a ljubav, ha,ha to je prica za ispiranje usta i isticanje svoje šatro poštene strane persone. Iskrenost, šta je to. Danasnje vreme, nacin zivota i vrednovanja stvarnosti je ubilo ljubav i emocije. Šatro poštene, ma da, ložimo se na vas ima vas u izobilju.

  • Almir

    12. novembar 2015 | 23:36

    Sama si ga sebi huknula " verovatno i nisi nešto zgodan." Et bas o tome je momak pricao.Totalno se slazem sa momkom, 99% stvari je upravu. Iako ima tu istine i u njenom textu. Evo ja licno nisam zgodan,nisam bogat,nemam bmw, niti trazim nevinu djevojku. Sve sto sam trazio jeste da bude kulturna pa kakva bila,necu kad se "ako se"ozenim njome,da se meni obrazi crvene,da pricaju vidi seljacine sto je ozenio.

  • VR

    13. novembar 2015 | 11:55

    Aj neka mi neka zena odgovori konacno na pitanje, sta to znaci biti jak muskarac, ne biti mekusac, biti alfa-muzijak bla bla? Ajde dogovorite se...pff -.- Jer ako si agresivan manijak si, ako povisis ton onda si slabic, ako si ti taj koji donosi odluke onda ti je zena samo predmet, ako si romantican onda si dosadan(mekan),ako si vredan a nemas para onda si ogranicen ili 'neambiciozan", ako si harizmatican i upadas drugima u oko onda si shvaler-prevarant, i mogu ovako do sutra.....Na kraju se sve svodi na to koliko dugo mozes da joj drzis zatvorena usta Zarom, H&M, BMW-om, stanom, Turskom/Grskom, Kopaonikom, statusom, jer uvek ces biti agresivni, neharizmaticno-neambiciozno neromanticni ograniceni kreten prevarantski.........Aman vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA