DA LI JE OVO REALNO: Grb Dervente izgleda kao logo TRANSFORMERSA!

Definitivno je da grb grada i logo čuvenih Transformersa imaju sličnosti, međutim, da li je to slučajnost ili je neko ukrao ideju od ovog drugog

  • 6

Neke stvari na svetu, koje su u suštini različite, jako podsećaju jedna na drugu, toliko da se ljudi šokiraju njihovom sličnošću. Upravo je to slučaj sa grbom grada Derventa u Bosni i Hercegovini i logom Transformersa. Zato je sasvim logično pitanje koje se nametnulo: "Da li oni imaju veze jedni sa drugim?".

TRANSFORMERSI "OSVAJAJU" BEOGRAD: Fascinantne skulpture od 12 metara (FOTO)

Zvanično, grb Dervente se koristi od 1980. godine, međutim, najnovija verzija je u upotrebi od 2005. godine. On je špicastog oblika kao srednjevekovni grbovi, a sadržaj podseća na stare ambleme opština iz komunističkog vremena.

Što se tiče logoa Transformersa, on je nastao kada i film, a to je 2007. godine, dok animirani film datira iz 1986.

Kada se uporede godine, očigledno je da je grb grada u Bosni i Hercegovini stariji i da su kreatori logoa Transformersa svoju ideju mogli da ukradu od naših suseda.

Da li mislite da je ovo tačno? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Braco

    20. novembar 2015 | 22:49

    Moj grad, Republika Srpska, pozdravljam svoje sugradjane zivi i zdravi mi bili. Ništa nismo ukrali, ukrali su nama dostojanstvo detinstvo mladost i sve ono što je nekada vredelo, nesretni rat nas je uništio, ali ne damo se mi Dervenćani. Kakvi crni autoboti i transformersi, svaka čast urednicima da pomenu ovaj mali brdoviti gradić. Pozdrav za moje Dervenćane gde god da su.

  • Velislav

    20. novembar 2015 | 15:37

    Iskreno...ne liči.

  • Tonpi

    20. novembar 2015 | 15:42

    Logo transformersa je od 1986 tacnije od autobota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA