VANZEMALJCI ŽIVE NA MESECU: NASA ima i dokaza za to (VIDEO)

Dona Hare, bivši radnik u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji, u svojoj priči nije pomenula nijedno ime kako bi zaštitila ljude koji su podelili informacije s njom

  • 37

Dona Hare nekada je radila u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji, a ona je u video-snimku pod nazivom "NASA zavera" otkrila da su tri leteća tanjira uočena prilikom Apolo misije na Mesecu.

SARA JE OTKRILA TAJNU PLANETE ZEMLJE: Vanzemaljski život zaista postoji!

- Ušla sam u zonu u kojoj je ograničen pristup i u foto-laboratoriji videla razvijanje filma sa fotografijama nastalim na Mesecu. Jedan od zaposlenih mi je skrenuo pažnju na određeni deo slika na kojima sam videla okruglu belu tačku koja je ostavljala senku na zemlji. Znala sam da pokušava da mi ukaže na NLO, ali da ne sme to da izgovori - priča Dona.

Zaposleni joj je tom prilikom rekao da se fotografije uvek obrađuju pre objave, što znači da se ukljanjaju dokazi o NLO.

- Tako sam zaključila da oni imaju protokol kojim se uklanjaju dokazi o NLO. Mnogi su mi pričali o vanzemaljcima, a onda bi mi rekli da treba da ćutim, jer će poreći da su mi išta rekli ako odam informacije - otkriva Dona.

Hareova u svojoj priči nije pomenula nijedno ime kako bi zaštitila ljude koji su podelili informacije s njom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikolas

    26. decembar 2015 | 16:57

    RED BI BIO DA AMERI PRIZNAJU DA SA VANZEMALJCIMA RADE VEC POLA VEKA -AREA 51 GDE SE SVI OPITI AMERICKE VOJSKE IZVODE I GDE JE CAK I PRELETANJE MALIM AVIONIMA TE OBLASTI ZABRANJENA.!!! KRIJE SE SVE OCITO ZBOG ZELJE ZA PREMOCI I VLADAVINOM SVETA .RUSI ISTO CUTE!!!!

  • Еуклид

    26. decembar 2015 | 15:30

    Тек сада сте сазнали. Па они повремено сврате и код нас. И углавном се баве Београдом на води док је Србија под водом. Или у живом блату.

  • Milos

    27. decembar 2015 | 15:59

    Red bi bio da priznaj sta spletkare i da konacno potvrde vanzemaljci zivot. Jer sve se svodi na to da u svemiru ima vanzemaljskog zivota. Pogotovo kada je pronadena voda na marsu kao i razne gradevine a da nepricam o milione i milione uslikanih NLO. Blizi se trenutak kada vise nece moci da lazu kada ce svi dokazi da se usmere ka njima,ko zna sa jos kriju i do kakvih su samo dokaza dosli. Mi kao pripadnici ljudske rase imamo pravo da znamo! DALI SE SLAZETE?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA