Dečak tražio ocu novac za igračku. Njegov odgovor sinu je zapalio internet!

- Nakon što smo proverili stanje vašeg računa, videli smo da nemate dovoljno sredstava i da u prošlosti često niste obavljali kućne poslove, napisao je, između ostalog, u poruci odbijanja tata svom sinu koji mu je tražio novac za igračku

  • 4

Jednom ocu iz Sent Luisa, šestogodišnji sin je tražio 20 dolara da kupi igračku. Tata mu je poprilično hladno, ali i duhovito odbio zahtev, tako što mu je ostavio jedno službeno pismo.

Tata je, zapravo hteo svog sina što ranije da nauči da je život težak, i da neće uvek dobiti ono što želi. Sve to je učinio na dosta zabavan i duhovit način. Samo je pitanje je li i klinac to tako shvatio.

DEVOJČICI MISTERIOZNO NOĆU NESTAJALE IGRAČKE: Niko joj nije verovao, kamera otkrila lopova! (VIDEO)

Napisao mu je i da se na ovu odluku može požaliti Odeljenju za pritužbe, odnosno mami.

Tatina poruka glasi:

Foto: Reddit/sonan303 Foto: Reddit/sonan303

- Poštovani, žao nam je, ali moramo da vas obavestimo da vam ovoga puta nećemo moći odobriti kredit u zatraženom iznosu od 20 dolara. Nakon što smo proverili stanje vašeg računa, videli smo da nemate dovoljno sredstava i da u prošlosti često niste obavljali kućne poslove. Dalje, od Božića ste nesmotreno potrošili više od 80 dolara na zabavu. To je zaista velika količina potrošenog novca, a s obzirom na to ne smemo vas više finansijski pomagati, kako ne biste potonuli u još dublji dug. Ukoliko želite da se žalite na ovu odluku, možete kontaktirati naše odeljenje za pritužbe na mamin broj. Ona bi mogla da pomogne da promenimo odluku. Hvala vam što ste odabrali DAD Savings and Loan, drago nam je što vam možemo pomoći s vašim finansijama. S poštovanjem, tata, direktor DAD S&L”

Dečaka su IZGRDILI zbog ovog džempera u školi. Da li vidite zbog čega?

Fotografiju sa porukom u kojoj odbija kredit, tata je pre nekoliko dana objavio na Redditu, a do sad ju je pogledalo gotovo pet miliouna ljudi. Dobila je i više od 16.000 lajkova, a ljudi su oduševljeni tatinim smislom za humor i načinom na koji odgaja svoje dete.

(Telegraf. rs / Izvor: Telegram.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Deda Grande

    17. januar 2016 | 20:15

    Alal mu vera, na duhovitosti i pravom odgovoru, ovako se deca vaspitavaju, a ne kao mi sto radimo, za leba nemamo ali se detetu mora dati, kupiti, naravno firmirano, a o njihovom radu da ne govorimo. Ja toliko.

  • Miloš

    17. januar 2016 | 20:24

    Meni je ovo iskreno glupo. Pa kome ces nego svom detetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA