Upoznala ga je preko Fejsa i zaljubila se u njega! A onda joj je on poslao poruku i usledio je ŠOK!

- Imam 19 godina i zabavljam se sa jednim momkom od avgusta prošle godine. Izgledao je kao da ima 21 godinu, pomislila sam da je jako zgodan. Takođe, delovao je kao jako fin tip - napisala je devojka u svom statusu

  • 60
Devojka, kompjuter, laptop, stres, glava Foto: Profimedia/Alamy

U današnje vreme upoznavanje preko društvenih mreža je postalo svakodnevnica, međutim, onda morate biti spremni na različita iznenađenja. Upravo takvo jedno, neprijatno iznenađenje, doživela je ova mlada devojka čiji je "čovek iz snova" krio strašnu tajnu!

PLJUVALI JE I VREĐALI: Taksistkinja povezla muškarce, a onda je u kolima nastala DRAMA (VIDEO)

Ona se oglasila na internetu tražeći savet šta da uradi povodom svoje neprijatne situacije.

- Imam 19 godina i zabavljam se sa jednim momkom od avgusta prošle godine. Izgledao je kao da ima 21 godinu, pomislila sam da je jako zgodan. Takođe, delovao je kao jako fin tip - napisala je ova devojka u svom statusu.

- Naša veza bila je dobra, do sada, sinoć mi je preko Fejsbuka rekao da je oženjen od aprila prošle godine, da ima sina od dve godine i da želi da ostavi ženu zbog mene. Takođe, rekao mi je da joj je saopštio da ne želi da bude u braku i da ima decu, forda i hipoteku, izbacio ih je iz kuće i sada želi da se ja uselim sa njim - nastavila je svoju ispovest.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Ona je sada očajna, jer nikada nije želela da se zabavlja sa oženjenim muškarcem. Takođe, napomenula je da su imali odnose u njegovom automobilu, u stanu i da ne zna kako dalje da se ponaša.

- Rekao mi je da je ostavio, ali da ona to neće da prihvati. Još gore, on živi u istom kraju kao i ja. Šta devojka kao ja da radi? - uplašeno je upitala sve svoje prijatelje.

Ukoliko neko zna neki savet za ovu devojku, kako da joj pomogne, može ga ostaviti u komentaru.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoki

    18. januar 2016 | 17:20

    Tebe će još lakše sa drugom zamenuti,kad je mogao ženu i dete izbaciti!Život nije samo se..s

  • inter blue Doo

    18. januar 2016 | 17:48

    Nazovi njegovu zenu,ispricaj se i izvini jer nisi znala,ostavi ga kao psa lutalicu,jedno vreme ce cviliti i moliti posle toga ide kod zene,jer ce mu dete nedostajati!Pozdav i javi sta je bilo

  • drajver

    18. januar 2016 | 17:19

    cekaj u uzivaj dok tebe ne zameni sa nekom drugom xaxxaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA