HITLER JE RADIO ZA ILUMINATE, A DRUGI SVETSKI RAT JE NAMEŠTEN: Ove tvrdnje su zaprepastile svet

- Delovao je bolesno. Stalno je čitao, ali ne knjige nego pamflete na nemačkom jeziku. Ne znam šta je u njima pisalo niti odakle mu -

  • 19

Autor knjige "Hitler je bio britanski agent" Greg Halet tvrdi da je Adolf bio britanski agent, kao što stoji i u naslovu ove knjige, i da se obrazovao na Britanskoj vojnoj školi za psihološke operacije u Devonu i Irskoj. Takođe, on iznosi još jednu  tvrdnju, a to je da je ceo Drugi svetski rat bio namešten.

BIVŠI AGENT CIA OTKRIO: Hitler se nije ubio, 1945. je pobegao na Tenerife, pa u Argentinu!

On se u svom delu poziva na memoare Hitlerove rođake Bridžet koja je boravak u Engleskoj spomenula u svojoj knjizi objavljenoj 1979. godine, 10 godina nakon njene smrti.

U memoarima piše kako je Adolf Hitler izgledao potpuno drugačije nakon obuke kada je posetio nju i njenu porodicu.

- Delovao je bolesno. Stalno je čitao, ali ne knjige nego pamflete na nemačkom jeziku. Ne znam šta je u njima pisalo niti odakle mu - piše Bridžet, a Halet tvrdi da je reč o uputstvima za obuku.

Kada kaže da je bio britanski agent, Halet zapravo tvrdi da je radio za iluminate, masonski kult bogatih bankara koji kontrolišu mrežu kartela sa sedištem u Londonu.

Halet u svojoj knjizi objašnjava brojne neočekivane obrte u Drugom svetskom ratu. Na primer, zašto je Hitler dozvolio da 335.000 savezničkih vojnika pobegne u Denkerk. Trijumf nacista 1940. godine bio je kao kraj prve runde, a iluminati nisu nameravali pobedu prepustiti nacistima.

U leto iste godine, kada su nacisti kontrolisali Evropu i kada je Velika Britanija bila u lošem stanju, šef nacističke obaveštajne službe je rumunskom ministru spoljašnjih poslova rekao da ostane neutralan jer ''Engleska treba da dobije rat''. Isto je, navodno, poručeno i španskom generalu Francu.

Pitanje kojim se Halet bavi je i kako to da su svi znali da jevrejska bankarska porodica Rotšild kontroliše Englesku i SAD, a Hitler kao da se pravio da to ne zna. Logičnije bi bilo, piše Halet, da je Hitler pre napao Englesku nego Nemačku.

Foto: Wikimedia/German Federal Archive Foto: Wikimedia/German Federal Archive

Postojala su brojna pitanja na koje nije postojao logičan odgovor, kao - zašto je Japan napao SAD umesto da napadne Rusiju, zašto nacisti nisu shvatili da su njihove komunikacije probijene, zašto Hitler nije osvojio naftna polja Rusije i Bliskog istoka kada je imao priliku. Odgovor na sva ta pitanja, piše Halet, sada je jasan - rat je bio namešten.

Halet piše i da je Hitlerov deda bio Nejtan Mejer Rotšild s kojim je Marija Šiklgruber začela Adolfovog oca Alojza dok je bila sluškinja u Rotšildovoj rezidenciji u Beču. Tvrdi da je začet tokom sotonskih rituala silovanja.

Rothšildi su mogli venčavati žene samo unutar šire porodice tako da su imali mnogo vanbračne dece koja su delovala kao anonimni agenti.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Velislav

    20. januar 2016 | 14:49

    Dobro jutro! Ne mogu da shvatim da ima još onih koji ne znaju da iza svih ratova stoje iste sumanute porodice psihopata Rotšildi i Rokfeleri, judeo - masonerija i jezuiti.

  • Lazarev Grad

    20. januar 2016 | 14:56

    Cista laz izmisljena na kraju ce ispasti da su nemci divan plemenit narod... Svi zaboravili logore i katastrofe... Za nas srbe se ne zna ko je bio gori engleska ili nemacka...

  • Nikolas

    20. januar 2016 | 16:01

    ZA HINKIJA ZNAM SAMO DA MU JE DEDA BIO JEVREJ I DA JE 1908 GODINE BIO SAHOVSKI PRIJATELJ STALJINU I JOSKI U BECU -BILI SI KOMSIJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA