JA SAM PROSTITUTKA I PLAĆALI SU ME ADVOKATI, SUDIJE: Stravična ispovest mlade devojke

Najčeće je tražila da bude isplaćena u gotovini, međutim, ukoliko bi neko bio stalna mušterija, dopustila bi mu da plaćanje izvrši preko PejPala

  • 3

Dženifer Enkarnasijon (22) je prostitutka za čije se uluge čulo širom Njujorka. Ona je bila tražena od mnogobrojnih uglednih ljudi, ali je njeno srce pripadalo makrou Karmiku Grantu Bjasu koji joj je bukvalno isprao mozak.

MA KOJIH 200 EVRA, ONE "RADE" ZA 50 PO SATU! Ovo je prava istina o srpskim prostitutkama!

Dženiferino oblačenje pokazuje koliko ona u stvari dobro zarađuje jer su joj odevni predmeti svi markirani. Od loboutin sandala, do guči tašne, preko automobila "mercedes" koji vozi.

Na spisku njenih klijenata bili su advokati, sudije, policajci i svi su više nego dobro plaćali. Najčešće je tražila da bude isplaćena u gotovini, međutim, ukoliko bi neko bio stalna mušterija, dopustila bi mu da plaćanje izvrši preko PejPala.

Međutim, sanjala je samo jedno - da se uda za svog makroa! On joj je obezbedio stan i hranu što je njoj bilo više nego dovoljno da preživi. 

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Kada su je na jednom suđenju pitali što trpi njegovo zlostavljanje i batine, ona ga je branila. Rekla je kako su opekotine na rukama nastale od pegle, a masnice na oku, koju je imala, se ne seća kako ju je zadobila.

- Opekla sam se na peglu. On nije propalica, već dobar čovek. Masnice se ne sećam kako sam zadobila - rekla je Enkarnasijon.

Foto: MANHATTAN DISTRICT ATTORNEY/STUDIO/MANHATTAN DA'S OFFICE Foto: MANHATTAN DISTRICT ATTORNEY/STUDIO/MANHATTAN DA'S OFFICE

On ju je često mučio i zlostavljao, terao je da pruža raznovrsne usluge svojim klijentima, ali ga je volela. To osećanje je bilo jače od bilo kog drugog.

Enkarnasijon je bila ubeđena da je Karmik voli jer je platio njene plastične operacije u vrednosti od 17.500 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA