PRETI JOJ ŠEST GODINA ZATVORA: Muž tužio ženu jer mu ne pere prljave gaće!

On se na nju žali već dve godine, jer je prisiljen da živi u lošim higijenskim uslovima, a takođe je izložen verbalnom nasilju i zapostavljanju

  • 32

Jedna Italijanka mogla bi da ode u zatvor zato što nije radila dovoljno kućnih poslova, izveštavaju mediji!

Četrdesetogodišnja žena iz okoline Lacija optužena je za nebrigu o porodici i ako bude osuđena mogla bi da "odleži" i do šest godina.

Ženu je optužio, ko drugi do muž, za slabo vođenje brige o domu. On se na nju žali već dve godine, jer je prisiljen da živi u lošim higijenskim uslovima, a takođe je izložen verbalnom nasilju i zapostavljanju.

Muškarci, spremajte kuću i imaćete više seksa

U istraživanju iz 2013. godine, zaključeno je da Italijanke, u proseku, rade 21 sat neplaćenih kućnih poslova nego njihovi "mužjaci" - razlika koja je najveća u razvijenom svetu.

Komitet Evropskog pšarlamenta u Strazburu predlozio je prošlog leta u svom izveštaju da bi muškarci trebalo da rade polovinu kućnih poslova kao deo strategije jednakosti među polovima.

(Telegraf.rs / Izvor: washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanja

    5. februar 2016 | 21:54

    Pa nije nesposoban može on to i sam.Sto se onda nije oženio sa veš mašinom.

  • Ljubav i Postovanje

    6. februar 2016 | 09:24

    Postoji nesto sto se zove ljubav i postovanje u braku. Ako to postoji sve je lako, a zasto nebih pomogao zeni oko kucnih poslova, i oko djece pa nisu kuca i djeca samo njeni valjda su zajednicki. Mada zivimo u vreme masina i svakakve elektronike, ipak se nade nesto da se odradi rucno, ako radi zena u firmi kao i ja onda i njoj treba odmor, zato zajedno odradimo i kucne poslove, pa imamo vise vremena i za spavacu sobu, jer ako je zena preumorna nema od seksa nista, zato ljudi pomozite zenama zajedno smo jaci. I nemora da znaci da ste papucari ako pomognete, a oni koji vas zezaju oni su slabici u svemu. Pozdrav.

  • Maja

    5. februar 2016 | 23:35

    Ja bi je rado poslala kod mog muza da me zameni takvu je zasluzio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA