U Švajcarskoj je ilegalno imati jedno morsko prase, jer će umreti od SAMOĆE

Takođe, ovo se odnosi i, na primer, na mačke. Ukoliko imate jednu mačku zatvorenu u stanu, to je zabranjeno i neophodna vam je još jedna. Ukoliko imate jednu, ali joj je dozvoljen izlazak napolje, onda nećete biti kažnjeni

  • 2

Morski prasići su slatki, mali, druželjubivi i mnogi ljudi bi poželeli da se baš takva životinja nađe u njihovom domu. Međutim, u Švarcajskoj je ovo nemoguće. Ili je moguće, ali samo ukoliko stanovnici ove države udome dva morska praseta!

Ako ovo date mački da jede, UMREĆE!

Naime, organizacije za zaštitu životinja u Švajcarskoj su došle do podatka da kada se udomi jedno morsko prase, ono, pre ili kasnije, umre od samoće.

Takođe, ovo se odnosi i, na primer, na mačke. Ukoliko imate jednu mačku zatvorenu u stanu, to je zabranjeno i neophodna vam je još jedna. Ukoliko imate jednu, ali joj je dozvoljen izlazak napolje, onda nećete biti kažnjeni.

Ovaj zakon o zaštiti životinja se odnosi i na ribice i papagaje.

A photo posted by @thelavaempire on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Neša

    15. mart 2016 | 15:58

    Meni nisu dozvolili da kupim kavez koji sam izabrao za hrčka jer je bio 70cm širine a po njihovo mora biti najmanje 80cm, inače bi bilo zlostavljanje životinja. Eto tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA