Gluva devojka ima predivnu tetovažu, a evo šta njom hoće da nam poruči (FOTO)

- Kada sam razgovarala sa ljudima i nisam razumela šta pričaju, pitali bi me sarkastično da li sam gluva. Svaki put sam rekla: "Jesam" i videla njihova zbunjena lica - rekla je devojka

  • 2
Foto: Imgur/raingoose Foto: Imgur/raingoose

Jedna devojka koja ima problema sa sluhom odlučila je da iskoristi malu tetovažu kako bi svoju okolinu upozorila da ne čuje dobro na levo uvo.

Suze radosnice troje gluvih kad čuju svoje voljene po prvi put i vas će rasplakati! (VIDEO)

Na taj način, ova tetovaža je postala još jedan od vidova komunikacije ljudi koji imaju slične zdravstvene poteškoće.

- Kada sam razgovarala sa ljudima i nisam razumela šta pričaju, pitali bi me sarkastično da li sam gluva. Svaki put sam rekla: "Jesam" i videla njihova zbunjena lica - rekla je devojka.

Elisa Menzel je ispod levog uva istetovirala zvučnik, kako bi poručila ljudima da joj se ne obraćaju na ovu stranu jer ne može da ih čuje.

- Budući da sam gluva na levo uvo, smatrala sam kako je ovo simpatičan način da poručim svetu da mi se ne obraćaju na tu stranu - napisala je devojka u komentaru ispod ove fotografije.

Pored nje, još jedan mladić je istetovirao na istom mestu precrtani mikrofon, kojim želi da poruči isto što i ova mlada žena.

Foto: Imgur/pawsed Foto: Imgur/pawsed

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    15. mart 2016 | 22:59

    Ако се глува лица налазе у нормалним,напредним и савременим срединама,биће третирани као и особе које чују...Само се у примитивним и заосталим срединама изругују тим особама...

  • milan

    15. mart 2016 | 21:57

    hahah ja sam ovo uradio jos pre godinu i jace kada su me ogluveli na desno uvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA