Majka ostavila sinu kondom da bi imao siguran seks, ali je napravila OGROMNU GREŠKU (FOTO)

Izgleda da nije shvatila šta je uradila, ali se nadamo da njen sin jeste, jer u suprotnom, cela njena priča o "sigurnom seksu" pada u vodu

  • 10
Foto: Imgur/72USLlW Foto: Imgur/72USLlW

Majke su uvek brižne prema svojoj deci, a najviše vode računa o njihovom zdravlju. Tako je i ova majka, kada je shvatila da će njen sin stupiti u seksualni odnos, rešila da mu ostavi pismo u kojem će mu skrenuti pažnju na polne bolesti i zaštitu od istih! Međutim, napravila je jednu VELIKU grešku.

SLATKO: Ovi blizanci ne znaju da su rođeni, ponašaju se kao da su u materici (VIDEO)

Uz pismo, ostavila mu je i kondom, koji je zakačila bockalicom za papir. Na taj način ona ga je probušila, pa je kondom neupotrebljiv.

U pismu je pisalo:

"Sine, sada si odrastao muškarac i ja sam ponosna na to. Kada ti Ešli bude došla, ukoliko stvari postanu "ozbiljne", pobrini se sve bude SIGURNO. Iskoristi ovo - KONDOM! P. S. Večera ti je u frižideru. Mama"

Izgleda da nije shvatila šta je uradila, ali se nadamo da njen sin jeste, u suprotnom, cela njena priča o "sigurnom seksu" pada u vodu.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA