KAD RUSKI MILIJARDER ŽENI SINA TO IZGLEDA OVAKO: Mlada nosila venčanicu od dijamanata, pevale najveće svetske zvezde (VIDEO)

Milijarder je za venčanje svog sina jedinca, Saida Gucerijeva, izdvojio desetine miliona evra i priredio mu pravi spektakl koji će se godinama pamtiti

  • 14

Rus Mihail Gucerijev je vlasnik naftne kompanije i milijarder što dovoljno govori koliko bogatstvo on poseduje. On je za venčanje svog sina jedinca, Saida Gucerijeva, izdvojio desetine miliona evra i priredio mu pravi spektakl koji će se godinama pamtiti.

BOGATI RUS BACIO U MORE KOD PETROVCA OGROMNO BOGATSTVO: Crnogorci traže blago!

Venčanje njegovog sina i izabranice Hadidže (19) upriličile su neke od najvećih svetskih zvezda, kao što su Dženifer Lopez, Sting, Enrike Iglesijas, Bijonse, Elton Džon...

Kako navode svetski mediji nastup Eltona Džona koštao je sedam miliona evra, dok je Dženifer svoj nastup naplatila pet.

Predsednik Repiblike Ingušetije Junus Bek Jevkurov objavio je fotografiju sa venčanja na svom Instagram profilu, a pored fotografije je napsiao: "Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lepa, u vazduhu se osećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželeo lepu zajedničku budućnost, mnogo dece i da poštuju svoje roditelje".

Nevesta je, inače, studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta "Evdokimov", a na svojoj svadbi je nosila specijalno izrađenu haljinu.

A video posted by KAVKAZYATA777 (@kavkazyata777) on

Toliko je specijalna da je haljina gotovo cela prekrivena dijamantima i teška čak 25 kilograma.

  A video posted by KAVKAZYATA777 (@kavkazyata777) on

Njen svekar inače zauzima 16. mesto na listi najbogatijih ljudi u Rusiji, a bogatstvo mu procenjuju na 5,9 milijardi dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • PP

    28. mart 2016 | 20:16

    Budalastina!

  • Biljana

    28. mart 2016 | 20:18

    Čista obest. I ne, nisam ljubomorna. Mogli su i da imaju bogatu svadbu ali i da nahrane pola gladne dece Afrike, ali ne živimo u vreme tako obesne gramzivosti i sebičnosti da mi je muka. Važno je da se pobaca novac na venčanicu sa dijamantima, u kojoj se mlada jedva kreće i koju će u životu ponovo nositi nikada i na sumanute honorare za ljude koji baš i nisu TOLIKO vanserijski.

  • ♡srce♡

    28. mart 2016 | 21:45

    Gluposti haljina teska 25kg,pa na snimku se vidi da jedva hoda. Sigurno se na najsrecniji dan u zivotu osecala kao da je u oklop a ne u vencanici. Glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA