URNEBESNA SVAĐA BOSANACA OKO KUPOVINE AUTA: Nemoj biti mozambik, u Bosni si, rođo, gdje bolan da kupiš delove za Japanca?!

Ako bi kupac slušao savetodavca do kupovine nikada ne bi došlo, jer su neki automobili neudobni kao kosilice, drugi se kradu, za treći ne postoje delovi u Bosni, dok je za neke potrebna C kategorija

  • 3

"Balkanac kupuje auto" naziv je videa u kom je Ajdin Hasanić, poznat po zanimljivim i poučnim videosnimcima, kroz dozu humora predstavio kako to izgleda kada neko želi da kupi automobil na Balkanu, a pritom je iz Bosne i Hercegovine. Zapravo, kako izgleda dvojice drugara od kojih jedan želi da kupi auto, a drzgu mui soli pamet šta valja a šta ne.

Ako bi kupac slušao savetodavca do kupovine nikada ne bi došlo, jer su neki automobili neudobni kao kosilice, drugi se kradu, za treće ne ppostoje delovi u Bosni dok je za neke potrebna C kategorija.

PRETICANJE NA BOSANSKI NAČIN: Vozač autobusa šokirao ceo region svojom ludom vožnjom (VIDEO)

- Kakav crni "golf", međede jedan. To je Švabo. Švabo se krade - rekao je savetodavac kupcu koji je posle "golfa" misli skrenuo na "alfu":

- Vozio sam "alficu", nemoj biti mozambik od čoveka.

DA LI JE OVO NAJJAČI OGLAS ZA PRODAJU AUTA U ISTORIJI?: Ortak me je za*ebo, žena je naučila da vozi!

On je budućem vlasniku četvorotočkaša naglasio da nikako ne kupuje benzinca, jer "potroši kišu božiju", a ni automobil na plin:

- Plin? To može eksplodirati. Nećete valjda ti i Jaca letet do Trebevića?!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs /Izvor: ekskluziva.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA