"IGRA PRESTOLA" 25. aprila ekskluzivno na HBO-u! (FOTO) (VIDEO)

Premijera VI sezone kultne HBO serije

  • 4

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, VI sezone kultne HBO serije "Igra prestola" koja će na HBO-u u Srbiji biti emitovana istovremeno kada i u SAD-u: 25. aprila, u noći između nedelje i ponedeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu.

Foto: Promo Foto: Promo

Ponovno prikazivanje zakazano je istog dana, u udarnom terminu od 20.00h.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovenčana brojnim "Emi", "Zlatni globus" i "Pibodi" nagradama, biće dostupna i na našoj internet usluzi videa na zahtev HBO GO, od jutarnjih sati u ponedeljak, 25. aprila.

Foto: Promo Foto: Promo

Kultna serija i svetski televizijski fenomen, "Igra prestola", bazirana na fantastičnim bestselerima Džordža R. R. Martina "Pesma leda i vatre", epska je priča o izdaji i plemenitosti, smeštena na kontinent Vesteros, gde leta i zime mogu da traju godinama, a samo je žudnja za moći večna.

Foto: Promo Foto: Promo

Najgledanija serija kanala HBO i pravi svetski fenomen, "Igra prestola" je i dalje veliki hit.

Nakon šokantnog razvoja događaja na kraju pete sezone - uključujući stradanje Džona Snežnog od ruke saboraca iz Noćne straže, Denerisinu gotovu propast u borbenoj areni u Mirinu, i Serseino javno poniženje na ulicama Kraljevske luke - preživeli iz svih krajeva Vesterosa i Esosa se regrupišu i neumoljivo nastavljaju ka svojim neizvesnim sudbinama.

Foto: Promo Foto: Promo

Poznata lica će skovati nove saveze da bi povećali šanse da prežive, dok će novi likovi ugroziti ravnotežu moći na istoku, zapadu, severu i jugu.

Izvršni producenti "Igre prestola" su Dejvid Beniof i D. B. Vajs, Kerolin Straus, Frenk Dolger i Bernadet Kofild; saradnici izvršnih producenata Gajmon Kasadi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin; producenti su Kris Njuman, Greg Spens, Lisa Mekatakni i Brajan Kogman.

Epizode u aprilu:

1. epizoda: Vreme emitovanja: 25. aprila u 03.00h i 20.00h na HBO-u

25. aprila u 21.00h na kanalu HBO 3

od jutarnjih sati 25. aprila dostupno na HBO GO-u

od 25. aprila dostupno na HBO OD-u

Džon Snežni je mrtav. Deneris upoznaje snažnog muškarca. Sersei će ponovo ugledati svoju kćer.

Scenario: Dejvid Beniof i D. B. Vajs; režija: Džeremi Podesva.

Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO.

Foto: Promo Foto: Promo

Od 25. aprila do 24. maja prva epizoda hit-serije Igra prestola VI biće dostupna besplatno svim gledaocima u Srbiji, putem internet usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete www.hbogo.rs moći će da uživaju u ovom fantastičnom vizuelnom spektaklu.

Kritike i nagrade:

Iz mnoštvu pozitivnih kritika za seriju, treba izdvojiti "Los Anđeles Tajms" koji je "Igru prestola" nazvao "najboljom televizijskom serijom u istoriji", dodajući da "nijedna serija nije ni približno dobra" i da predstavlja "vrhunac televizijske produkcije".

"Njuzdej" je proglasio "još uvek najboljom serijom na televiziji", ocenjujući je sa 5+.

"Holivud riporter" ističe da je "kontinuirani vrhunski nivo produkcije u Igri prestola za divljenje", a "San Francisko kronikl" opisuje seriju kao "izvanrednu i zaraznu".

Foto: Promo Foto: Promo

U septembru 2015. sa 12 osvojenih Emija, "Igra prestola" oborila je rekord i postala serija sa najviše osvojenih prestižnih priznanja u jednoj godini - briljirala je u kategoriji najbolje dramske serije, najboljeg scenarija dramske serije (Dejvid Beniof i D. B. Vajs), najbolje režije dramske serije (Dejvid Nater) i najboljeg sporednog glumca (Piter Dinklidž).

U avgustu 2014, "Igra prestola" osvojila je četiri Emi nagrade, za scenografiju savremene ili fantazi serije (snimane jednom kamerom); kostimografiju; masku za seriju, miniseriju, film ili specijal; i za specijalne vizuelne efekte.

U septembru 2013, serija je osvojila dve Emi nagrade, među kojima su i nagrade za šminku bez protetičkih pomagala u seriji snimanoj jednom kamerom i onaj za specijalne vizuelne efekte.

U septembru 2012, serija je osvojila šest Emi nagrada, više nego bilo koji drugi program, uključujući nagradu za scenografiju serije snimane jednom kamerom, kostimografiju, šminku u seriji snimanoj jednom kamerom, montažu zvuka, miks zvuka za humorističku ili dramsku seriju (jednostatnu), kao i za specijalne vizuelne efekte.

U septembru 2011, serija je osvojila dve Emi nagrade, za dizajn uvodne špice, kao i za sporednu mušku ulogu u dramskoj seriji, koju tumači Piter Dinklidž. On je takođe dobitnik Zlatnog globusa za sporednu mušku ulogu u televizijskoj seriji, miniseriji ili filmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA