TELO DELFINA, A GLAVA KROKODILA: Niko ne može da objasni šta ovo biće predstavlja (VIDEO)

Dok pojedini ribari smatraju da se radi o "protivprirodnom bludu" delfina i krokodila, drugi smatraju da je u pitanju posledica zagađenja u Kini, koje najviše pogađa gradove

  • 10

Na video snimku koji se pojavio na internetu vidi se beživotno telo životinje koju izvlače ribari, a koja podseća na onu koja je pronađena u Novom Južnom Velsu, u Australiji, u februaru ove godine.

 

HTELI SU DA SE OSVEŽE U BAZENU, a onda je iz njega iskočila ZVER (VIDEO)

 

Mediji iz Šangaja navode da su na ovog monstruma nabasali ribari iz grada Zousan. Dok pojedini ribari smatraju da se radi o hibridnom stvorenju delfina i krokodila, drugi smatraju da je u pitanju posledica zagađenja u Kini, koje najviše pogađa gradove.

 

Tim povodom, oglasili su se i stručnjaci koji smatraju da je u pitanju posebna vrsta kljunastih kitova, koji su retko viđeni u morskim dubinama.

 

 

Kljunasti kitovi mogu da zarone do dubine od 1.000 metara i drže rekord među sisarima u najdubljem i najdužem zaranjanju.

 

Biolog Džulijan Peperel tvrdi da se radi o štuki-jegulji dugačkoj oko 1,4 metra, a inače može da naraste do 1,8 metara. On je rekao za tamošnje medije i da je životinja stara, ali bez obzira na to, izazivala je strah kod ribolovaca zbog njenih mišića i ugriza.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA