PAS OSETIO DA JE BEBA NA SAMRTI: Svi su plakali kad su videli šta je uradio (FOTO)

Dva psa rase baset ostala su do zadnjeg trenutka uz malu Noru Hol koju je zadesila tragična sudbina

  • 20

Malena Nora Hol je sa samo četiri meseca pretrpela moždani udar koji joj je u potpunosti oštetio mozak i nervni sistem, a uprkos svim naporima, lekari dečije bolnice u Mineapolisu su zaključili da ona ipak neće preživeti. Međutim, tokom ovog teškog perioda malenoj Nori su podršku, pored roditelja, pružali i verni ljubimci, dva osmogodišnja psa rase baset. Jedan od njih je ovekovečen i fotografijom, koja je obišla društvene mreže.

BEBA PROVELA 80 SATI POD RUŠEVINAMA, a sada je svi nazivaju ČUDOM!

Roditelji Meri i Džon su ipak odlučili da svoju ćerku isključe sa aparata, jer što je više održavaju u životu, to je veća šansa da dobije fatalni srčani udar.

Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby

Doktori su dopustili da psi leže pored bebe sve vreme, a majka Meri kaže kako može da oseti da su oni tužni i pod stresom.

Meri se dvoumila da li da dopusti psima da uz Noru budu do poslednjeg trenutka, a to je objavila i na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby

Stotine ljudi joj je savetovalo da bi bilo dobro da psi budu uz malenu. Zbog toga su odlučili da psi budu prisutni i u tragičnom trenutku kao podrška i malenoj i roditeljima.

Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby

- Što duže smo je održavali u životu, to su bile veće šanse da će patiti od akutne krize, drugog moždanog udara, srčanog udara ili prekida rada vitalnih organa koji će joj ugasiti život - napisala je nesretna majka u svom poslednjem postu u petak na Fejsbuku i dodala da će je s aparata isključiti nakon vikenda.

Oba psa ne žele da se pomere s mesta na kom leži devojčica, kao da osećaju da umire, oni joj svojim njuškicama pružaju podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

  • stvarno?

    3. maj 2016 | 17:45

    Ne mogu samo da shvatim da je taj FB tolko bitan za neke ljude. Meni je to bolesno. Problemi preko glave , beba ti na samrti a ti se trtish na FB. Oprosti Boze ako sam u neznanju a dajem bash ovaj komentar.

  • Kure

    3. maj 2016 | 16:36

    Srce malo

  • dragana

    3. maj 2016 | 16:38

    Jadno malo bespomocno stvorenje. Ni ugazilo u svet nije.. tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA