UGOSTIO NAS JE JULIJE CEZAR, LIČNO: Na jedan dan smo se preselili u antički Rim i družili se sa slavnim vojskovođom (FOTO)

Za samo pet minuta, koliko je potrebno za presvlačenje, svi članovi Rimske večere postaju Cezarovi gosti. Njima su na usluzi sluge koje brinu da Cezar i gosti dobiju potrebnu zakusku i piće

  • 1

Da li ste ikada poželeli da živite u doba Julija Cezara? Da budete u društvu slavnog rimskog vojskovođe, pisca i političara? Da vas dvore kao da ste plemićke krvi? Upravo to je moguće na jednoj Rimskoj večeri koja se tradicionalno održava u Termama Ptuj, odnosno u Grand Hotelu Primus.

Mislili ste da pivo može samo da se pije, ali sada možete i da ga JEDETE. I fenomenalno je (FOTO)

U ponudi ovog hotela postoji specijalna večera koja se organizuje u zasebnim "odajama".  One su uređene u duhu antičkog Rima, a svi gosti na večeri dobijaju posebne odore koje moraju da obuku. Za samo pet minuta, koliko je potrebno za presvlačenje, svi članovi Rimske večere postaju Cezarovi gosti. Njima su na usluzi sluge koje brinu da Cezar i gosti dobiju potrebnu zakusku i piće.

Svi gosti, nakon večere, mogu da koriste bazen, a u svemu im društvo pravi i lično Julije Cezar. 

Područje Ptuja je bilo naseljeno još u mlađem kamenom dobu, a Kelti su naeljavali ovaj grad u kasno gvozdeno doba. U I veku p. n. e. naseobina je bila pod kontrolom Starog Rima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj grad u Sloveniji se prvi put spominje u 69. veku p. n. e. a u doba Rima se razvio kao bitna trgovačka, carinska i upravna jedinica.

Viknuo je PIKAAA, a jeleni su se zaleteli kao da će da ga pojedu. Međutim, desilo se nešto PRELEPO (FOTO)

Inače, Grand Hotel Primus nalazi se u gradu Ptuj u Sloveniji i privlači veliki broj turista iz okolnih zemalja, ali i iz Srbije. Svojim kvalitetnim uslugama, fantastičnim velnes i spa programom, ukusnom hranom i velikim brojem turističkih atrakcija, Terme Ptuj zauzimaju posebno mesto.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Medico-wellness centar Valens Augusta u Grand Hotelu Primus oduševljava sa predivnim ambijentom u slogu antičnih kupališta. Šarena paleta velnes ponude tako je bogata, da svako može naći nešto za sebe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored nege lica sa vrhunskom kozmetikom, tu su termalne kupke, za jednu ili dve osobe u orijentalnom, japanskom ili rimskoj sobi gde su pored masažnih kupki tu i suve saune kao i saune sa parom. A još više od toga je kupanje u carskom bazenu, to je manji bazen, kojeg vole svi, koji vole intimniji ambijent.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je posebno bitno u ovom hotelu jeste da svi kuvari brinu o zdravlju gostiju. Kako? Svima su na raspolaganju saveti nutricioniste Mojce Cepuš. U ovom hotelu možete se pridržavati programa BeFit, tako da svaki dan imate savete, kako sastaviti hranu na svom tanjuru, da bude obrok zdrav. Možete uživati i u odličnim zelenim smutijima u hotelskom baru.

(A. Đokić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA