NAJMLAĐI KAUBOJAC NA SVETU: Ne odvaja se od svog biča, a tek da vidite šta sve UME S NJIM (VIDEO) (FOTO)

- Nekoliko puta je samog sebe udario bičem, ali nikada se nije pogodio u oko - rekla je njegova majka, i dodala da uprkos suzicama koje je tad pustio, strast prema ovom neobičnom sportu ga nije napustila

  • 2

Dvogodišnji Logan Anderson po svemu sudeći je veoma neobičan dečak - on je prava mini-verzija Indijane Džonsa, budući da je najmlađi virtouz u vitlanju bičem od jednog metra.

INDIJANA DŽONS I HAN SOLO NISU SAMO FILMSKI LIKOVI: Pogledajte kakve neverovatne stvari su se dešavale Harisonu Fordu! (FOTO) 

Potencijalno opasno oružje, koje koristi i legendani Indijana Džons, već dugo godina je alat za trgovinu u porodici ovog mališana. Njegovi roditelji gaje stoku, a dečak je u tome pronašao pravu zabavu - to vrlo rano.  Ovaj australijski kauboj takmiči se u vitlanju bičem, čime se bavi otkako je imao neverovatnih deset meseci, bar tako kažu njegovi roditelji.

- Morali smo da napravimo bezbedan bič, jer je pravim mogao da se povredi. Tako da smo napravili bezbolnu verziju biča, a on se od toga nije odvajao i pre nego što je proslavio prvi rođendan - kaže mama ovog malog kauboja.

Foto: Profimedia/Caters News Odmalena se ne odvaja od biča / Foto: Profimedia/Caters News

Logan, njegov brat Tajler (11) i njihova devetogodišnja sestra Džada takmiče se u vitlanju i udaranju bičem od trenutka kad je brat Tajler otkrio čari ove neobične discipline - u svojoj četvrtoj godini. Budući da je maleni Logan sve vreme gledao u svog brata kao u uzor, i ne čudi što se i on odmah latio biča.

- Nekoliko puta je samog sebe udario bičem, ali nikada se nije pogodio u oko - rekla je njegova majka, i dodala da uprkos suzicama koje je tad pustio, strast prema ovom neobičnom sportu ga nije napustila.

Foto: Profimedia/Caters News Mali kaubojac sa bratom i sestrom / Foto: Profimedia/Caters News

Takmičenje u udaranju i vitlanju bičem podrazumeva niz pokreta s kožnim bičevima raznih veličina - pri čemu se ocenjuje zvuk koji proizvodi bič kao i oblik koji pravi prilikom kretanja kroz vazduh. Takmičenja u ovom sportu se održavaju u raznim ruralnim sredinama širom Australije, Amerike, pa čak i Velike Britanije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA