EMA JE JEDINA NA SVETU ROĐENA U 19. VEKU: Otkrila je tajnu dugovečnosti koja će vas oduševiti! (FOTO) (VIDEO)

Najdugovječnija osoba ikad, a da je to potvrđeno službenim dokumentima, bila je Francuskinja Žene Kalment, rođena 1875, koja je umrla 1997. sa 122 godine i 164 dana

  • 0

Italijanka Ema Morano, koja je službeno ostala jedina osoba na svetu koja je rođena pre dva veka a veruje da dugo živi jer svaki dan jede tri jaja!

KUPILA JE ĆERKICI SANDALE OD 1.260 DINARA: Posle šetnje od pola sata, dete je bilo OBLIVENO KRVLJU (FOTO)

Ema Morano je rođena u gradiću Civiasko u Pijemontu, još za vladavine kralja Umberta I. Rođena je 29. novembra 1899. i danas ima 116 i po godina.

Pre nje je najstarija osoba na svetu bila Amerikanka Suzana Mušat Džouns, koja je nedavno preminula u svom domu u Njujorku. Ona je bila poznata kao poslednja Amerikanka rođena u 1800-tima, prenosi Express.hr.

Polio je patike vodom i desilo se nešto ČUDESNO! Tek kada je uzeo fen, nastala je MAGIJA! (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Najdugovječnija osoba ikad, a da je to potvrđeno službenim dokumentima, bila je Francuskinja Žene Kalment, rođena 1875, koja je umrla 1997. sa 122 godine i 164 dana.

Ema Morano danas smatra da je njena dugovečnost rezultat toga što je celoga život jela tri jaja dnevno, od čega dva sirova, što joj je još kao devojčici propisao lekar kao terapiju zbog anemije.

Ako razbijete ogledalo čeka vas 7 godina nesreće! Ali, nesreća će vas pratiti do kraja života ako ne koristite OVO (FOTO)

U poslednjih 200 godina životni vek se povećao širom sveta, naročito u razvijenim zemljama. Najduže se živi u Japanu, danas se pri rođenju očekuje prosečni životni vek od 83 godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA