≫ 

Evo šta sve naplaćuju u Crnoj Gori na letovanju, a nigde se u svetu NE NAPLAĆUJE!

 ≫ 

- Pre svega, u Crnoj Gori se prema vama često ne ponašaju kao da žive od vas. Ponašaju se nervozno što ste im uopšte došli. Druga stvar kojom sam zapanjena jeste da turisti plaćaju boravišnu taksu. Zašto bi mene kao turistu zanimala bilo kakva taksa? Šta ja imam s tim?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dkadriatik

    08. avgust 2018 | 12:47

    Citam ove komentare iz daleke Australije. U ovu svoju novu otadzbinu sam i dosao zbog ovakvih komentara. Sta god da je u pitanju, ma koliko to bezazleno bilo, uvijek je u pitanju politika i nekakvo prepucavanje. Crna Gora ima stanovnika koliko jedno predgradje Melburna a Srbija malo vise nego Melburn. Ali, jos uvijek niti jedna strana ne shvata da nema srece od politike. To sto pricate I mislite politicki, to je ogroman problem za obje strane. Istina je da kao i svugdje drugo i u Crnoj Gori ima bolje i losije usluge, ima cistih i prljavih plaza, ima ljubaznih i neljubaznih konobara itd. Ali, conjenica je isto da mora biti cistije, da mora biti kulturnije, da mora da se zna sta se smije izdavati a sta ne i isto tako da boravisna taksa treba u osnovi biti ukljucena u cijenu pansiona. Isto tako, morela bi postojati sluzba kojoj bi se svi mogli pozaliti i koja bi trebala da radi sa turistickom zajednicom i odgovara na svaku zalbu bilo koje osobe. Crnogorci moji, zar su vam blizi Svabi, Englezi i Rusi id Srbije. Srbi moji, zar vam je draza Hrvatska , Turska i Grcka od Crne Gore. Dajte ljudi, konacno se urazumite i vidite gdje nas je sve to buncanje dovelo. Sto bi rekao Balasevic - Dno Dna.

  • Vanja

    04. jul 2018 | 07:45

    A zašto bi mene kao turistu koji dodje u Beograd zanimala boravišna taksa u privatnim apartmanima koja je po danu, po osobi i do 200 dinara, a upotreba klime po jednoj noći 3 eura? Takodje, Fen i pegla se naplaćuju u većini privatnih apartmana. Malo u svoje dvorište, pa u tudje.

  • Baranin

    03. jul 2018 | 22:49

    E pa Srbi,svake godine razocaravate sa vasim komentarima i naslovima o Cg a isti ljetuju u nju iako svake godine po prici "ljetujete" u preskupoj Grckoj.Bolje obratite paznju na vasu drskost ,ponasanje i sve kad dolazite kod nas,i na ishranu,posto prelazite toliki put na ovim temperaturama sa hranom koju kupujete gore,zamrznutu,mjenjajte nacin ljetovanja pa se necete zalit,ali ocigledno nikad se opametit necete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA