≫ 

ZAMISLITE SVET BEZ RUSIJE: Amerikanci zaprepašćeni transparentom koji je osvanuo u Njujorku (FOTO)

Iako su mnogi mislili da je cilj ovog transparenta da omalovaži Rusiju ili ukaže da bi svet bio bolje mesto bez nje, to se ispostavilo kao netačna pretpostavka

  • 11

Transparent sa natpisom: "Rusija - Zamislite svet bez nje" osvanuo je u centru Njujorka, na Menhetnu, a ima za cilj da ukaže na bitna dostignuća koja je ova zemlja postigla širom sveta!

PITALI SU RUSE KOJE ZEMLJE VOLE: Kad vidite gde je Srbija na listi, PLAKAĆETE

Iako su mnogi mislili da je cilj ovog transparenta da omalovaži Rusiju ili ukaže da bi svet bio bolje mesto bez nje, to se ispostavilo kao netačna pretpostavka.

Tako se ne transparentu pominje pobeda nad nacistilčkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu, potom, let u kosmos Jurija Gagarina, pronalazak televizije Vladimir Zvorkina i intervencija ruske avijacije u Siriji.

Veruje se da je transparent, koji je objavljen uoči obeležavanja Dana Rusije, postavio neko od ruskih doseljenjika u Njujork.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gile

    13. jun 2016 | 17:42

    Zamislite svet bez amerike, nema ratova,bombardovanja, sankcija, rasizma, gladi...

  • Nikolas

    13. jun 2016 | 15:58

    DA NIJE BILO RUSKIH ZRTAVA 25MILIONA U 2 SVETSKOM RATU I POBEDE NAD FASIZMOM DANAS MNOGIH NARODA NEBI BILO PA TAKI O AMERICKOG!!! SLAVA RUSIJI!!!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    13. jun 2016 | 17:38

    Zamislite svet bez Nemaca@@@@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA