PRONAŠLI SMO SRBINA KOJI SE U HRVATSKOM DRESU LJUBI S HRVATICOM: Evo šta je poručio Balkanu!

Mladić i devojka koji su na ovoj fotografiji, pokrenuli su veliku diskusiju na društvenim mrežama, a možda i nešto više od toga...

  • 52
Foto: Facebook/Gradjanska Akcija Foto: Facebook/Gradjanska Akcija

Fotografija Srbina i Hrvatice na kojoj se ljube obišla je region i izazvala pozitivne reakcije, a ta vest je na portalu Telegrafa bila veoma čitana. Takođe, fotografija je naterala mnoge da razmisle o prošlosti i budućnosti, o ratovima i ljubavi, svemu što je iza nas i što nas tek očekuje. Odlučili smo da pronađemo ovaj par i da nam ispričaju svoju priču.

LJUBAV SVE POBEĐUJE: Strastveni poljubac Srbina i Hrvatice je hit na društvenim mrežama (FOTO)

Mimi i Tiffy su se fotografisali u dresovima Srbije i Hrvatske, ali tako da je on obukao dres hrvatske reprezentacije, dok je ona obukla dres srpske. Tako je i nastala fotografija Srbina i Hrvatice koju su mnogi nazvali simbolom ljubavi između ove dve zemlje i njihove budućnosti.

- Upoznali smo se pre 3 godine, njena najbolja drugarica i moj najbolji drugar su tada počeli vezu i tako je došlo do toga da smo otišli zajedno na jezero. 26. avusta će biti 2 godine da smo u vezi - rekao je Mimi za Telegraf.

Oboje žive u Nemačkoj gde se, kako tvrdi, ne prave razlike između nacija i veroispovesti.

- Mi živimo u Minhenu, ovde nas skoro niko nije kritikovao, uglavnom nisu ništa rekli jer svuda u inostranstvu živimo mi Srbi, Hrvati, muslimani svi zajedno i družimo se. Slavimo kad pobedi neka nacija u sportu i plačemo zajedno kad izgubi - istakao je.

Iako je rođen 1995. godine i nije osetio posledice rata na ovim prostorima, smatra da je veoma važna poruka koju su on i njegova devojka želeli da pošalju.

- Nismo hteli samo Hrvatima i Srbima nešto da poručimo, nego celoj bivšoj Jugoslaviji da treba da širimo ljubav, a ne rat - dodao je.

Da li podržavate ljubav između ljudi različite nacionalnosti ili veroispovesti? Da li je moguće da Srbin i Hrvatica ili Hrvat i Srpkinja budu u srećnom braku i imaju srećnu porodicu? Ostavite nam odgovor u komentarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brane

    25. jun 2016 | 13:17

    Moguce je. Ja säm srbin a zena mi je hrvatica i zivimo vec 30 godina u srecnom braku. Imamo sina i cerku i dvoje unucadi.

  • Petar

    25. jun 2016 | 15:22

    Ja sam musko a žena mi je zensko....nije ni to lose u danasnje vrijeme;-)

  • Kizo

    25. jun 2016 | 13:18

    A da se ozeni neka ruskinja ili amerikanka rekli bi bravo..a ako je hrvatica ili srpkinja u pitanju onda nije dobroo..eee pa malo morgen..volite se i uzivajte mladi i nikad ne gledajte ko je ko osim los i dobar..ljubav ne zna za naciju i vjeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA