SAČUVAJTE ŽIVOT, ZAOBIĐITE MOJE DVORIŠTE: Ovo je najbolji odgovor koji je iko dao za Pokemon maniju! (FOTO)

Ako vidite nekoga da protrčava pored vas dok zuri u telefon, možete da zaključite samo jedno - evo ga, i ovaj juri Pokemone! Ova video igra zaludela je ceo svet, a primer iz Njujorka najbolje oslikava ovu pomamu jer je baš kod Central parka saobraćaj zaustavljen zbog masa koja juri Pokemone

  • 2

Histerija zvana "Pokemon GO" zahvatila je celu planetu. Iako su skoro svi ludi za njima, sigurno nećete ostati ravnodušni na odgovor jednog besnog vlasnika dvorišta koje je postalo teritorija za hvatanje Pokemona.

Festival Pokemona u Tokiju

Ako vidite nekoga da protrčava pored vas dok zuri u telefon, možete da zaključite samo jedno - evo ga, i ovaj juri Pokemone! Ova video igra zaludela je ceo svet, a primer iz Njujorka najbolje oslikava ovu pomamu jer je baš kod Central parka saobraćaj zaustavljen zbog masa koja juri Pokemone.

LUDILO: Hvatajte pokemone i u GTA V (VIDEO)

Ima i onih koje cela ta histerija prilično nervira. Pogotovo kada su lično umešani, ne svojom voljom, u sve to. Tako je ovaj stanovnik SAD-a poludeo pošto je video razne ljude kako upadaju u dvorište zgrade u kojoj živi i gaze travu, naravno tražeći Pokemone.

Odlučio je da im ostavi ovakvu poruku:

https://twitter.com/davidharvey/status/754468441948643328

- Ovo je privatno dvorište, samo za stanare ove zgrade, ne za jurcanje Pokemona! Radite nešto normalno u životu i gonite se sa mog poseda! Ovo je daleko najgluplja stvar koju sam u životu video, a preživeo sam one kretenske pantalone MC Hamera, i onaj "kristal Pepsi", Makarenu, predsednički mandat Džordža Buša Mlađeg i sve sezone serije "CSI: Miami - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vesna

    21. jul 2016 | 19:48

    Ništa blesavijw u ludje.Pravac psihijatrija

  • Јасмина

    21. jul 2016 | 22:00

    Сбиђа ми се порука,власника дворишта и сасвим нормална реакција на то лудило....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA