Sve je bilo normalno na kružnom toku, a onda je za par sekundi počela OPAKA TUČA (VIDEO)

Iznervirani vozač toga dana nasrnuo je na motoristu, i to usred kružnog toka

  • 3

Da ljudi prelako gube živce u saobraćaju verovatno ste već hiljadu puta i sami mogli da primetite. Svakodnevno je na putevima koliko hoćete trubljenja, grubih reči i pretnji.

MASOVNA TUČA U BOSNI: Zbog BUREKA se potuklo 9 mladića, policija ih jedva razdvojila!

Nažalost, ima i situacija kada ne stane samo na tome, a jedan je takav slučaj zabeležen u petak u škotskom Falkirku.

Iznervirani vozač toga dana nasrnuo je na motoristu, i to usred kružnog toka dok je većina ostalih učesnika u saobraćaju prizor zbunjeno promatrala iz svojih vozila.

Srećom, našlo se među njima i onih koji su istrčali pomoći napadnutom čoveku, koji je do tog trenutka već primio bolan udarac nogom u rebra.

Šta je bio povod napadaču da fizički tako nasrne na motorista ni u ovome trenutku nije jasno, ali veći deo tog ružnog događaja je ostao zabeležen na kameri što će na kraju pomoći policiji da identifikuje nasilnika.

- Prvi je počeo da pravi scenu a da mi nije bilo jasno zašto. Pokušao sam da ga nateram da se zaustavi sa strane i objasni mi u čemu je problem, ali verbalni konflikt vrlo brzo se pretvorio u napad - napisao je motorist ispod videa na Jutjubu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA