KAKAV HOROR: Devojka je proklizala sa litice, a njen momak je uradio nešto NEOPROSTIVO (VIDEO)

Devojka i dečko su naizmenično skakali u more kad se devojka proklizala, a on je napravio nešto prilično šokantno i nimalo romantično

  • 8

Uživanje u moru i suncu za ovaj se par mogao se pretvoriti u blagu katastrofu jer je skakanje sa litice u jednom trenutku pošlo po zlu.

KUNG FU MONASI: Kada vidite na koliko visokoj litici vežbaju, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Devojka i dečko su naizmenično skakali u more kad se devojka proklizala, a on je napravio nešto prilično šokantno i nimalo romantično.

U trenutku kad je se htela da se odrazi, devojka je izgubila ravnotežu i pala na stenu na kojoj se više nije mogla zadržati. Pritom je automatski dečka htela da uhvati za nogu i da se zadrži na steni, ali on je brzo povukao nogu, a ona je pala u more.

Video je objavio korisnik na Redditu i dobio mnoštvo komentara. Iako je većina kritikovala dečka, mnogi su sa pravom primetili da bi povrede mogle biti puno gore da je ona zaista uhvatila njegovu nogu i povukla ga sa sobom.

Ovu avanturu snimio je Aleksander Tikhomirov, pa ovaj delić letovanja možete pronaći u nešto dužem snimku, a nezgodu u velikoj rezoluciji pogledajte OVDE.

Pogledajte video od 2,14:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA