Staljin je bio mozak najkrvavije pljačke banke u istoriji Carske Rusije. 40 mrtvih zbog par miliona za partiju! (FOTO)

Jerevanski trg u Tiflisu, današnjem Tbilisiju, bio je tog 26. juna 1907. godine poprište prave pravcate bitke između boljševika sa jedne strane, i ruskih bezbednjaka sa druge. Razlog je bio novac koji je upravo bio stigao u ekspozituru "Državne banke Ruske imperije"

Komentari

 • Antipepermint

  Sada se bre lepo vidi tko su i šta su razvratnici komunisti bili. Nisu njima na pameti proleteri bili, već je njima samo bilo doći na vlast. Pričali su da žele usrećiti svakog radnika,da žele stvoriti besklasno pošteno društvo..... a videlo se već da su napadom na Zimski dvorac na te duge ruske bajunete nabadali malu decu carski baštovana, šnajdera, kuvara.. Stvarali su u startu novo društvo na krvi i nevine dece. Zato je komunizam MORAO pasti i pao je. Pametnomu dosta. Ta bratija Lenjin , Staljin i ostali su bili obični hohštspleri. Nije Lenjin umro od revolverskog metka Nadježde Krupskaje, već od sifilisa na mozgu zbog nemorala.

 • Paja

  Kod nas ubijaju i mlate i za manje pare.

 • Kiki

  Komunjare komunjare vi volite samo pare Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti a ni prekrsteni nisu bolji oni uzimaju po svojoj volji Ja govorim uvek pravo nek sve politicare nosi djavo

 • Gile

  Komunisti, fašisti, demokrate, eksperti, narode moj, cilj je pljačka za njega i njegovu porodicu, i što duži ostanak na vlasti, zbog pljačke.

  • Draškić

   @Gile

   Dodaj kapitaliste, imperijaliste i kolonijaliste. Po tome pitanju imali su komunisti od koga učiti. Komunisti su se barem deklarativno zalagali za pravo i boljitak svih a ovi pomenuti su se zalagali i zalažu se da su eksploatacija, gażenje, otimačina, kolonijalizam itd itd normalno i poželjno stanje. Po njima je normalno da čovek bude čoveku rob i to zato što neko ima više a neko manje, a bez obzira na ljudske kvalitete, sposobnosti, poštenje itd.

 • Nikolas

  OVO ISPADE DA JE STALJIN BIO KAPO DI TUTI KAPI -BOS U CRVENOJ MAFIJI!! SAMO ME INTERESUJE STA JE NAS JOSKA RADIO -DALI JE MOZDA KAO BRAVAR VARIO TREZORE!!! ZA LENJINA SE ZNA DA MU JE NEMACKI CAR PLATIO OKTOBARSKU REVOLUCIJU U MARKAMA I UZ PRATNJU NEMACKIH AGENATA VOZOM DOVEO U PETROGRAD!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima