BABA VANGA JE OVOJ ŽENI PRENELA SVOJE MOĆI: "U snu mi se javlja i sve što kaže se OSTVARUJE" (FOTO)

Sa Baba Vangom je nastavila da komunicira i nakon njene smrti

  • 19

Makedonka Fimka Gogova – Mihajlova, prva komšinica čuvene bugarske proročice Vangelie Pandeve Dimitrove Gušterove poznatije kao Baba Vanga, tvrdi da je već 20 godina svako veče sanja i da se sve što joj ona u snu kaže - ostvaruje.

Ona je to pre tri dana rekla u Centru za kulturu u Strumici, na promociji njene nove knjige "Svedočanstva o Vangi“ .

Mihajlova je rođena 1942. godine u Strumici, odakle potiče i slavna proročica Baba Vanga. Njihovo prijateljstvo datira od 60-tih godina prošlog veka i trajalo je sve do smrti Baba Vange, 1966. godine.

OBISTINJUJE SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidela je krah Evrope i kada će ona nestati!

- Ja sam rođena u kući koja je skoro bila zalepljena za kuću tetka Vange. Ona je bila vršnjakinja moje majke. Kao dete, majka mi je puno pričala o njoj. Prvi put sam je videla 1962. godine, a osam godina kasnije, kada je umro njen suprug Dimitar, preselila sam se u bugarski grad Petrič - priča Mihajlova.

Printskrin: Youtube/radio strumica Printskrin: Youtube/radio strumica

Baba Vanga i ona bile su veoma bliske.

- Uzajamno smo jedna drugoj prepričavale snove, a svoje misli smo izgovarale uglas. Poslednji put smo se videle u maju 1996. godine, pre nego što je umrla. Došla sam u selo Rupite sa pitom zato što mi je ona tako poručila. Tetka Vanga je bila vegetarijanka, a volela je posna jela – punjene paprike, sarme, a od slatkiša – slatko od smokova, jagode i drugo voće- priseća se Fimka Gogova – Mihajlova.

Foto - ilustracija: Profimedia, Wikipedia/Пакко Foto - ilustracija: Profimedia, Wikipedia/Пакко

OVO JE PRAVA ISTINA O BABA VANGI: Slepa i siromašna otkrila je tajnu čovečanstva

Sa Baba Vangom je nastavila da komunicira i nakon njene smrti.

- Dvadeset godina je sanjam svaku noć. Snove sam opisala u knjizi "Rođaci i sudbine“. Razgovarala sam sa njom. Ona mi kaže: "To nije sve, Fimke, snovi, to su vizije“. Sve što mi je u snu rekla, to se i desilo - tvrdi Fimka Gogova – Mihajlova koja je pre dve godine izdala svoju prvu knjigu "Vanga i ja“, koja je postigla veliki uspeh u Makedoniji.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA