≫ 

NAHVATAO ŽENU U SEKSU SA LJUBAVNIKOM: Osvetio joj se na najgori mogući način uz pomoć cele familije (FOTO)

Suprug više nije mogao da izdrži da ga žena vara, pa je smislio "pakleni" plan

  • 9

Znao je da ga žena vara, ali nije imao dokaz koji bi mu olakšao brakorazvodnu parnicu na sudu. Silno je želeo da ga poseduje, pa je smislio način kako da je uhvati na delu sa ljubavnikom.

Uhvatila je muža u krevetu s drugom, a onda je GOLU ljubavnicu isterala napolje! I tu nije kraj OSVETI (VIDEO)

Muž je znao da je na putu ka razvodu kada je njegova žena počela da pima poruke na koje se smeškala, ali je ona uporno govorila da joj piše majka. S porukama su počeli i iznenadni odlasci do prodavnice i ostajanje do kasno na poslu, i to sve učestalije.

Kako se bližio rođendan njegovoj supruzi, pitao ju je kako bi želela da provede taj dan. Ona je rekla da želi da bude sama i da on provede taj dan sa nekim prijateljem. Nakon toga je slučajno u ormanu pronašao sakriveni šampanjac i dve čaše. Tada je znao da mora da smisli opaki plan.

Žurka iznenađenja je bila idealna prilika za tako nešto, pa ju je isplanirao sa svojom i njenom porodicom kako bi imao što više svedoka. Srećom po njega, sve je ispalo savršeno.

Njihovim porodicama je rekao da joj ništa ne govore kako bi je iznenadili. Na dan rođendana, ušli su tiho u njihov stan sa tortom i balonima. Prizor ih je sve zgrozio, sem muža koji je stajao nasmejan sa kamerom u ruci.

Uhvatili su je golu kako ima seks sa drugim muškarcem, bili su u šoku. Muž je znao da ima "keca u rukavu" i da će sačuvati svaki dinar koji je zaradio, a da njoj ništa ne ostavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA