GRAD RAZVRATA KOJI SE ZOVE "SPECIJALNA JEDINICA 4": Prostitutke su svuda, svi se drogiraju, a poslastica je MESO PITONA (VIDEO)

Iako je deo suverene države, ovaj grad se izdvojio i deluje kao samostalna regija. Sve ono što je zabranjeno, upravo u njemu možete pronaći

  • 1

Dobrodošli u Mong-La, pravi "Grad grehova".

GRAD PROSTITUCIJE: U ovom bordelu starom 200 godina rađaju se prostitutke i u njemu umiru (FOTO)

Mong-La je mali grad u Burmi (Mjanmar), ali je zbog prostitucije, kockanja, mula droge i nezakonite trgovine životinjama, poznat kao "Specijalna jedinica broj 4" .

Kada krenete niz pijace, možete pronaći sve, od tigrove kandže do slonove kože - koji mnogi kupuju zbog "medicinskih" razloga. Za hranu se mogu naći živi mravojedi, crni medvedi i burmanski pitoni, a koji mogu na zahtev odmah biti ubijeni i servirani za jelo.

Ako ste poslovni čovek koji želi da prenoći, možete da pronađete hotelsku sobu prepunu kartica sa brojevima telefona prostitutki, na kojim se reklamiraju i "novopridošle device", "kombinacija majka-ćerka" i "luda šesnaestogodišnjakinja sa velikim grudima".

Foto: Profimedia/ Alamy Foto: Profimedia/ Alamy

Takođe, kockarnice, metamfetamini, ukradeni automobili i pištolji su široko dostupni. Sigurno se pitate kako je ovako nešto moguće?

Naime, Mong-La je rezulatat sloma mirovnog sporazuma. Ovaj region vodi ratni vođa po imenu Sai leun, a nakon što je zaposlio na hiljade naoružanih muškaraca, odbio je da preda vlast. Mong-Li tada postaje samostalni grad.

Iako je je tehnički deo Burme, kao valuta se koristi kineski juan, a i struja, telefonski signal i jezik koji se koriste u ovom gradu su takođe kineski. Čak se i vremenska zona razliku od ostatka Mjanmara, nakon što je usvojeno da bude u istoj zoni kao kineska prestonica Peking.

Razlog za ovakve odluke je veliki broj kineskih turista koji posećuju Mong-Li zbog kockarnica i nelegalnih roba, a i kao dodatni razlog je što im za ulazak ne trebaju papiri niti pasoš.

Mnoga privatna preduzeča su u privatnom vlasništvu tajnih kineskih tajkuna, koji svoj kroz kockarnice i hotele "peru" novac izvan kineskih granica. U samom gradu nema sprovođenja zakona, što znači da aktivnosti koje su ilegalne u Burmi i Kini, ovde prolaze nekažnjeno.

Kako se sve više novca "upumpava" u ekonomiju od strane kineskih turista, to više tržište raste, prostitucija cveta, a mnoge ugrožene životinje pate.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA