JULIJA SE SLIKALA SKROZ GOLA DOK DOJI BEBU: A onda je gorko zažalila! (FOTO)

Fotografija je izazvala burne reakcije, sa više od 2.500 lajkova i 250 komentara

  • 14

Julija Prudko, Ruskinja koja vodi PR agenciju u Moskvi je okačila fotografiju na Instagram kako bi podržala sve majke koje doje, a onda je gorko zažalila.

Fotografija je, naime, izazvala burne reakcije, sa više od 2.500 lajkova i 250 komentara.

Dojenje u javnosti je postalo kontroverzna tema u Rusiji, jer oni tradicionalnijih ubeđenja smatraju da bi sam čin trebalo da bude diskretniji, dok moderne majke zagovaraju stanovište da je to potpuno prirodno. Julija ističe da je ona uvek dojila sina u javnosti, od poslovnih sastanaka do koncerata i da se niko nikada nije bunio.

- Kada sam saznala da sam trudna, krenula sam da pohađam različite kurseve za buduće majke. Pored svih informacija o tome kako moj život nikada više neće biti isti, saznala sam mnogo toga o dojenju - navela je Julija Prudko.

Mnogi fanovi su podržali njen potez, ali je bilo mnogo više onih koji su je kritikovali.

SLIKA ZA MILION LAJKOVA: Marija Karan pokazala kako doji bebu! (FOTO)

- Nikada nisam razumeo ovakve žene. Zar je toliko teško da se udaljiš pet metara od restorana umesto da svima pokažeš svoje opuštene grudi i uništiš im apetit - bio je jedan od komentara.

Kada vidite oko čega su se majke širom sveta udružile, biće vam puno srce Julija je izjavila da se ne obazire na takve komentare i da smatra da je bitno pokazati javnosti da žene moraju da nahrane svoju bebu tamo gde ona želi da bude nahranjena. Ona smatra da žene ne treba da se zatvaraju u kuću, već da uživaju u životu sa svojim detetom.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jer7

    18. avgust 2016 | 00:24

    Nemam nista protiv toga da zene hrane svoju decu bilo kad i bilo gde, ali brt ovo izgleda malo cudno.. Zasto je skroz gola jbt

  • zoran

    18. avgust 2016 | 04:41

    Jesi odvratna fujjjjjj kakvo je to tijelo i sto si bre gola??????

  • da da

    18. avgust 2016 | 08:08

    Oko dojenja beba se pravi cirkus ! Neka svako radi kako oseca i moze! Ovo je bez veze, dobro grudi da se vide ali sta ima skroz gola, jel tako mozda treba,jel to novo neko pravilo , mozda sam nesto propustila ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA