≫ 

DŽABA TI PARE, ROĐAČE: Zaglavio porše od 100.000 evra u SVEŽEM ASFALTU! (VIDEO)

Nesvakidašnja scena odigrala se u San Francisku

  • 3

Brz i jak automobil vam ne garantuje da ćete negde stići brže od ostalih ako pak na putu ne poštujete saobraćajne znakove i oznake za radove. Evo šta se desilo jednom stanovniku Kalifornije, kada je rešio da izbegne saobraćajnu gužvu u svom skupocenom poršeu.

OŽIVLJENA PROŠLOST: Restauracija Porschea 911 2.5 ST

- Vozio sam sa suprugom bicikl i samo što nismo počeli da se penjemo na most Golden gejt kada smo videli da se ljudi okupljaju. Odmah sam zgrabio telefon i probio se kroz masu okupljenih i tada zatekao prelepi porše zakopan do pola točkova u tek izliveni asflat - rekao je jedan od očevidaca ove nesvakidašnje scene.

Na snimku se jasno vidi da su radnici osigurali mesto radova saobraćajnim čunjevima ali je vlasnik poršeo procenio da će brže izbeći gužvu ako pokuša da se provuče pored njih.

- Sedeo je mirno u svom automobilu koji je pak bio zarobljen u tek izlivenom asfaltu. Iako je kompletno uništio mukotrpni rad putara, oni su mu se smilovali i ubrzo izvukli njegov skupoceni automobil iz ove neprilike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA